Af hjertet Tak!

Hej med jer i smukke mennesker!!

Ville bare lige lave et hurtigt indlæg om hvor glad og taknemmelig jeg er over at i har taget  godt imod mig. Elsker når i kommenterer noget eller skriver forslag til hvad i gerne vil høre mere om, jeg synes kun at det er mega fedt der er nogen som gider at læse om mig og mit liv <3 Havde ikke i min vildeste fantasi troet jeg ville få så god en start, så af hjertet tusinde tak for det!!

Idag er det jo FREDAG og det betyder weekend! Jaja jeg ved godt at jeg stadigvæk er på barsel hehe, men nyder alligevel når weekenden kommer. Man slapper af på en helt anden måde og nyder at jeg kan være sammen med min lille familie. Idag skal vi bare hygge om hinanden og se en god fredagsfilm. Nåååårh jo, så er min kæreste en fandens god kok og har endelig fået overtalt ham til at lave en af mine yndlings retter, brændende kærlighed.. Muuuuums hvor jeg elsker den ret!! Og når ens kæreste nærmest kun gider lave den Èn gang om året, ja så nyder man den virkelig.

Ha’ en fantastisk dejlig weekend derude <3

Fotografi den 22-08-14 kl. 14.44 #4

Fotografi den 22-08-14 kl. 14.45

Fotografi den 22-08-14 kl. 14.48

Fotografi den 22-08-14 kl. 14.48 #2

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

13 kommentarer

 • Ida

  God helg til deg 🙂 Nyt den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Det er nogle super fine indlæg.. Men tænkte om du ville sætte billeder ind af dine tatoveringer og evt skrive hvis de har en bestemt betydning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak 🙂 Det lyder som en meget sjovt idé, det kan jeg sagtens lave på et tidspunkt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvad skal du lave når din barsel er slut? 🙂
  Og det er en hyggelig blog du har dig! Er selv gravid, 39+4 (tror jeg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak 🙂
   Jeg skal tilbage i H&M hvor jeg arbejder som salgsleder.
   Tillykke med din graviditet!! Hvornår er du sat til? Er det en dreng eller en pige?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Nåå okay! 🙂
   Jamen mange tak da! Jeg/vi venter også en lille dreng, så det bliver super spændende! 😀
   Og jeg er sat til på mandag, så jeg håber snart han har lyst til at komme ud. Den dato er bare målET, så det virker ikke som en mulighed at gå over synes jeg 🙂 man har altid tænkt at det kunne ske inden og ikke efter datoen. Men mon ik han kommer når han er klar. Hehe 🙂 tak fordi du spørger, skulle jo ikke handle om mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Dejligt, tillykke og hvor spændende! Det er jo lige rundt om hjørnet 🙂
   Jeg har faktisk altid tænkt det modsatte, altså at jeg ville gå over tid da det er det størstedelen gør. Så det at Victor kom 16 dage før min terminsdato var chokerende hehe! Jeg er spændt på at høre hvornår hans ankomst bliver..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Ja det er egentlig rigtigt nok. Og ja det er meget tæt på!
   Hvad vejede han da han kom til? Kan ikke huske om du har haft skrevet det herinde.
   Og tak, kan prøve at se om jeg kan huske at komme med en opdatering 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det har jeg skrevet om indlægget ‘minfødsel’. Men han vejede 3015 gram 🙂 Så det var jo perfekt, taget i betragtning at han kom så mange dage før termin..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Min kommentar kom ikke lige med ved ikke lige hvorfor men fantastisk arbejde du laver her på bloggen. Fedt det ikke kun handler om kost og træning hele tiden som mange andre bloggere her. Du virker så naturlig og som en man kan relatere til. Fedt fedt fedt. Har sagt det flere gange før og siger det gerne igen. Allerede nu elsker jeg din blog. Den får en til at smile. Forsæt endelig 🙂

   Kh Mie
   Ps gerne kig forbi mig på instagram @miekarmisholt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det var da dejligt at høre! Tak for de søde ord og godt du kan lide at følge med 🙂 Bliv endelig ved med det..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *