Det var da også på tide!!!

Mr. Right!!

De fleste mennesker skal prøve en del før de finder Mr. Right og jeg tror der er mange som kan nikke genkende til det der med, at man har lyst til at “give op”. Sådan havde jeg det i hvert fald inden jeg fandt ham!

Jeg var 23 da jeg fandt sammen med min nuværende kæreste og han var 27. Ja, i know – det lyder sygt at man som 23 årig allerede “giver op” mht at finde Mr. Right. Men det var jo ikke sådan så jeg havde givet op for altid og ville blive nonne, jeg var bare nået til et punkt hvor jeg var træt af at gå og lede efter en kæreste. Btw, så har jeg altid haft en kæreste, jeg har sgu ikke været særlig god til at være single haha!

Nå men jeg havde booket ferie til Los Angeles med en veninde den sommer (2011), vi skulle bare derover og fyre den af og hygge os uden nogen bekymringer derhjemme. Jeg havde nogle måneder forinden sagt ‘fuck fyre’, nu skal jeg bare være mig selv og hygge mig! Det ender jo så selvfølgelig med at jeg møder min kæreste ca 2 måneder inden vi skal rejse og bliver meget forelsket i ham. Vi har faktisk kendt hinanden i mange år på det tidspunkt, men aldrig tænkt på hinanden som kæreste potientiale (underligt nok!). Vi møder hinanden efter flere år inde på Zen, det var meget mærkeligt – for jeg kunne faktisk ikke helt huske hvem han var på det tidspunkt. Efterfølgende skriver han til mig på Facebook og der kan jeg genkende hans navn, så stille og roligt falder brikkerne på plads inde i mit hovede 🙂

Efter vi har skrevet sammen i et stykke tid aftaler vi at mødes på en cafe inde i byen! Vi var helt smadret med tømmermænd da vi begge to havde været i byen aftenen inden, virkelig smart gjort, haha. Men daten går selvfølglig godt og vi begynder at ses hele tiden – hver dag faktisk 🙂 Jeg flyttede allerede ind hos ham efter 1 måned, da jeg på det tidspunkt boede hos min mormor og morfar og vi alligevel hele tiden var hos ham. Det er selvfølgelig MEGA tidligt at flytte sammen, men det føltes bare rigtigt og så tænkte vi begge to ‘fuck det, hvorfor ik?’. Nogle gange må man sgu bare springe ud i tingene og håbe på det bedste, jeg har altid levet i nuet og fulgt mit hjerte!

620434_10151027214743845_1503303966_o

10376097_10152222497003845_7258294893963650210_n

Der er ikke noget her i verden som er nemt og det samme gælder parforhold. Alle forhold skal lige slibes i kanterne og man skal lære hinanden at kende på godt og ondt! Efter det første år til halvandet var jeg slet ikke i tvivl om at han var manden i mit liv og at han skulle være far til mine børn. Når du ved det, så ved du det bare! Det er en helt specielt følelse i kroppen – ikke bare en forelskelse, men noget dybere end det.

Jeg vil være ham evig taknemmelig over at han er i mit og stadigvæk den dag idag er jeg sikker på at han er den jeg vil tilbringe resten af mit liv med!! Jeg er godt klar over at der ikke er noget som varer for evigt og hvis det nu skulle gå hen og ske for os – vil jeg stadigvæk prise mig lykkelig over at vi har fået vores fantastiske søn og dermed stadig være forenet som kød og blod!

Jeg elsker dig C 

IMG_4440

1045030_10151547091978845_1354274231_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

8 kommentarer

  • Han er også Mr. Right svigersøn for mig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mormor

    Jeg syntes og tro også at han er den rigtige for dig min skat. Mormor

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristin

    Hei Line Sofie! Din blogg er virkelig bra, og spesielt liker jeg de personlige innleggene, som dette! Veldig bra skrevet! Hilsen fan fra Norge 🙂 (Har kommentert en gang tidligere også), keep up the good work! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Hej Line Sofie
    Fed blog. Spændende læsning, også for en der ikke har fået børn endnu. Lige et spørgsmål som måske kommer lidt ud af det blå: hvordan får du dit hår til at sidde så fedt når det bare hænger løst? F.eks. på nummer 2 billede fra neden, hvor det er både blødt, fyldigt og blankt på een gang?? Fedt ser det i hvertfald ud!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hej Signe
      tak for dine søde ord, er glad for at man stadigvæk gider læse med selvom man ikke er børn endnu 🙂
      fedt du roser mit hår, jeg har altid haft problemer med at det er for tyndt og slidt hehe. Jeg gør faktisk intet ved det, mit hår har bare et naturligt fald. Så kan ikke engang fortælle dig en hemmelighed 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var da også på tide!!!