Sex tape

Sex tape

Jeg var i Cinemaxx med min veninde Reka igår og se ‘Sex tape’ og guuuuud hvor er den sjov. Den kan klart anbefales hvis man vil have et godt grin! Og hvem kan ikke lide Cameron Diaz og Jason Segel? De er så gode sammen på den mest akavet måde og de ting de kommer ud for er ALT for geniale. Det er klart en must see film.

P.s HUSK POPCORN!!! (Mums!)

IMG_5461.JPG

IMG_5457.JPG

IMG_5482.PNG

IMG_5479.JPG

IMG_5480.JPG

IMG_5472.JPG

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Therese

  Hej Line-Sofie!
  Først og fremmest; SÅ fedt at du har startet en blog! Har fulgt dig i lang tid på Instagram, og dejligt endelig at kunne følge mere med i dit liv 🙂
  Jeg ville høre, om du kunne tænke dig at lave en indlæg omhandlende din tid på Paradise Hotel? Dine følelser og tanker omkring din deltagelse, og efterfølgende også da du kom hjem – om de mennesker, du omgav dig med, og om du stadig har kontakt til dem (kan jo se, at du stadig ses med Reka, så hvad med sådan nogle som Jon, Frederik, Martin, Gleager, Maria osv?).
  Personligt ville jeg i hvert fald elske sådan et indlæg fra dig, også selvom jeg er klar over, at det efterhånden er nogle år siden og du er kommet meget langt siden da.

  Fortsat god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Therese.
   Tak, det var meget sødt af dig 🙂
   Det er i mine planer at skrive om min tid i PH, så det skal nok komme når jeg lige får tiden til at sætte mig ordentligt ned til at skrive det hele 😉
   Rigtig god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • This site is like a clmosrosa, except I don’t hate it. lol

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex tape