Af hjertet Tak!

Silikone bryster

Flere af jer har spurgt ind til det med silikone bryster, hvad der fik mig til det, før og efter amning osv. Så det vil jeg gerne uddybe lidt for jer!

Jeg gik længe og overvejede om jeg skulle få lavet mine bryster større. Mine bryster har altid været ret små og jeg har altid været lidt ked af dem, da jeg ikke følte mig særlig feminin. Så i en alder af 19 år får jeg dem lavet inde på Nygart Privathospital. Yeeeees, jeg var ikke særlig gammel og havde ikke så meget erfaring – med noget overhovedet!! Godt nok fik jeg dem lavet i en tidlig alder, men har aldrig fortrudt dem på noget tidspunkt.

Jeg fik 280 ml i og selve implantatet hed ‘medium profile’. Mine implantater blev lagt under brystmusklen, dvs. de skulle skære muskler og sener over før de kunne lægges ind.   De implantater der hedder ‘High profile’ er nogle som strutter helt vildt frem og det havde jeg altså ikke lyst til. Der findes også dem som hedder ‘low profile’, de er vidst mere brede end struttende. Men når alt kommer til alt syntes jeg at jeg kan huske at ‘Medium profile’ var de mest “almindelige”, så det var bare dem jeg skulle have og som passede bedst til mig! Det er 7 år siden nu, så i må lige bære over med min usikkerhed i noget af det jeg skriver.

Man kommer jo til nogle kontrol inden selve operationsdagen, hvor man snakker med kirurgen og man finder den størrelse som passer bedst til ens krop og de ønsker man har. Jeg har altid sagt til mig selv at jeg ikke ville have at brysterne skulle gå med mig, men at det var mig som skulle gå med dem, hehe. Håber i forstår budskabet.

(Dette billede er taget nogle uger efter min brystforstørrelse, hos mine forældre i Jylland)1910016_14938458844_8922_n

Selve ingrebet varer kun omkring 45min!! Efter operationen kan jeg huske at jeg blev vækket og mens jeg stadigvæk lå på operationsbordet siger jeg ‘er jeg allerede færdig’ haha. På det tidspunkt anede jeg slet ikke hvor lang tid det havde taget! Helt dopet og groggy skulle jeg gå ind i sengen selv – altså med to sygeplejersker i hver arm. Jeg havde det som om jeg var mega stiv, kunne slet ikke fokusere og min ben var som gelé – kunne slet ikke finde ud af at gå haha! Efter nogle timer på opvågningen bliver man sendt hjem hvis de kan se at du har det godt og har spist. De første to uger kunne jeg slet ikke rejse mig selv op fra sengen om morgenen – heldigvis boede jeg sammen med min storesøster på det tidspunkt som kunne hjælpe mig. Ellers ved jeg virkelig ikke hvad jeg skulle have gjort!! Fik en masse smertestillende med hjem fra hospitalet, blandet andet ketoganer og panodiler som jeg spiste et par gange i døgnet.

De første par måneder er ens bryster meget hævet og sjovt nok vænner du dig til den størrelse!! Kan huske at jeg havde en skuffende følelse over mine bryster da hævelsen var faldet, fordi jeg pludselig syntes de var små i forhold til hvad jeg havde vænnet mig til. Så piger!!! Husk at hævelsen falder og prøv at sige det til jer selv så i ikke bliver skuffet efterfølgende som jeg gjorde. Da der var gået lidt tid blev jeg alligevel rigtig glad for dem og synes at det var den rette størrelse for mig.

(Billederne i dette indlæg er bare så i kan få en fornemmelse af dem)

1928912_100396893844_8221268_n

19875_295958433844_2837764_n

En ting jeg dog vil påpege til jer som går og overvejer at få lavet en brystforstørrelse! Hvis i alligevel ved at i inden for de næste par år skal igang med at en familieforøgelse, vil jeg råde dig til at vente. For de kommer til at ændre sig! Jeg vil gerne have lavet mine igen fordi jeg synes de er blevet en smule “kedelige”, andre vil sikkert sige de ser almindelige ud, men når man ved hvordan de så ud før amning – vil man bare gerne have det tilbage igen. Nu ved jeg dog at jeg skal have barn nr 2 inden for et par år, og venter derfor til efter jeg har født. Btw, så kan man sagtens amme selvom man har fået lavet silikone bryster!! Så det skal du ikke være bange for hvis du allerede har det. Det var i hvert fald noget af det der fyldte meget i min graviditet, da man så gerne vil have at amningen skal lykkes.

29881_396805123844_78011_n

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

18 kommentarer

 • Sandra

  Hej Line Sofie.
  Først og fremmest ville jeg lige skrive at jeg synes din blog er super fed, og læser alle din indlæg! Synes det kunne være fedt hvis du skrev et indlæg omkring dine tatoveringer og hvilken betydning de har for dig!

  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Sandra.
   Mange tak skal du have, det gør mig altid glad når i roser min blog 🙂
   Der er faktisk flere som har spurgt ind til mine tatoveringer, så vil klart lave et indlæg om dem på et tidspunkt!
   God Lørdag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med én der “tør” fortælle om sin brystoperation og sine tanker og overvejelser. Thumbs up.
  Har selv fået brystforstørrende operation og kan nikke genkendende til alt du skriver. Især det med at man vænner sig til den hævede størrelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hehe tak! 🙂 Ja det er satans svært ikke at vænne sig til dem når de er hævet.. Det ved jeg da i hvert fald til næste gang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hej Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Super spændende blog indlæg, eftersom jeg har gået med tanken i en del år efterhånden. Tænkte på, hvor længe dine implantater er spået til at holde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Har svaret dig, ved bare ikke om du har set det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jo, jeg nåede at se dit svar – og tak for det!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • linesofie

  Tak 😉 Jeg har faktisk aldrig fået af vide at de skulle skiftes ud. Det var vidst kun i gamle dage at man skulle det. Men nu er implantaterne lavet så perfekte at det vidst ikke behøves 🙂 Jeg har i hvert fald ikke fået det af vide hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Hej Line Sofie!
  Jeg synes det er vildt fedt at du har valgt at laver dette indlæg! 🙂
  Og jeg kunne faktisk godt tænke mig at hører lidt mere om det, da jeg selv går og overvejer at få mine bryster lavet.
  Hvad skulle du give for dem? Og hvilken skål havde du inden du fik dem lavet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Martina.
   Jeg mener jeg gav 32.000kr for dem, men det er også 7 år siden nu – så priserne er nok steget nuu 🙂 Før brugte jeg en lille B skål.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martina

   Havde du selv sparet pengene op i en aldre af 19 år?
   Hvilken skål fik du ved at få 280 ml i? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Line Sofie. Håber du vil hjælpe mig med et lille spørgsmål. Ved du om der kan gå betændelse i brystet flere år efter man har fået dem lavet, eller ville det komme med det samme? Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Emilie,
   det ved jeg faktisk ikke. Prøv at google det? Måske kommer der noget frem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Line Sofie
  Jeg vil meget gerne selv have foretaget operationen. Men står i en situation, hvor pengene, ikke er der liiige nu. Det kommer selvfølgelig ikke mig, eller andre ved. Men valgte du at tage et lån, eller sparede du op til det inden. Og hvor fik du lavet operationen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Line Sofie! Jeg skal selv til at have lavet enten hos Nygart eller Teres. Jeg har ikke planlagt børn foreløbig, men hvad er forskellen på dine bryster nu & før du ammede?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Af hjertet Tak!