HAN KRAVLER!!!!

Ulempe #1 ved at have født

Det er sindssygt så meget en kvindekrop skal gå igennem både under og efter en graviditet!! En af ulemperne ved at have født er KLART at håret knækker – ikke bare en lille smule, MEN MEGET!!! Det ser så tåbeligt ud at det halve kunne være nok.

Nu er mit heldigvis vokset sig så langt at jeg kan skjule det meget godt når det er nede og hvis jeg sætter det op i en hestehale kan jeg få det tilbage med lidt (okay en del) hårspray….. Min mor ville sikkert blive mega glad hvis jeg fik klippet pandehår, for det er så utrolig flot til mig – siger hun. hehe!

 

Fotografi den 30-08-14 kl. 20.16 #2

Fotografi den 30-08-14 kl. 20.16

Fotografi den 30-08-14 kl. 20.12 #2

Fotografi den 30-08-14 kl. 20.13

Fotografi den 30-08-14 kl. 20.15

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

13 kommentarer

 • Sacha Sørensen

  Jeg er ved at blive sindssyg over det selv!! Ej hvor er det dog irriterende. Oven i købet vokser mit hår Mega langsomt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Jeg føler også at mit hår vokser langsomt i forvejen.. Victor bliver jo 10 mdr. på mandag, så føler det burde have vokset meget længere end det haha!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Aiiii- sådan ser jeg også bare ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Møg irriternede! Måske vi skulle starte en loge hvor man kun kan være medlem hvis man har samme hår som ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sj

  Det kan sagtens være vitamin mangel, prøv evt. at høre sp eller læge om du kan mangle noget.
  Man kan også få nogle piller i Matas som styrker håret og samtidig gør håret gror hurtigere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ja det har du ret i, tror sagtens jeg kan have mangel på vitaminer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej 🙂
  Jeg fik afvide at håret ikke knækker , men at under din graviditet fælder de fleste ikke og får derfor meget tykt hår , når de så har født og noget tid efter taber man alt det hår som man skulle have tabt under graviditeten 🙂 så intet knækket hår , bare nyt sundt hår der er på vej 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hahah det var sgu da noget irriterende noget! 🙂 kunne de ikke have sørget for noget andet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Se positivt på det , hellere nyt hår end knækket hår . Men nåh alt kommer til alt så det pissd irriterende uanset hvad 😀 haha .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ja sandt haha, det føles bare som knækket hår 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg ikke født endnu. Men begyndte på MK Olie inden jeg blev gravid, hvilket har gjort at mit hår aldrig har været længere, og set sundere ud, som nu. Plus mine negle er helt vildt stærke. Dette var inden jeg blev gravid – og har fortsat sidenhen. Er self forberedt på at der kan ske nogle ting der gør at dette bliver helt modsat når jeg har født. Men jeg tænker; at når det havde sådan en stor effekt inden, kan det være det også har efter graviditeten (: Man må jo godt håbe?! ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Godt du er startet med at bruge det, men hvis jeg skal være HELT ÆRLIG, så tror jeg ikke du kan forhindre det i ikke at ske 🙂 Måske du har forhindret det i at ske ligeså meget som mit, så du kun får en lille smule? (man kan altid håbe hehe) Mit hår og negle var også MEGA sundt, tykt og lækkert da jeg var gravid. Men nogle måneder efter du har født er det som om kroppen giver dig payback haha 🙂
   Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hah, du har sikkert ret. Jeg forbliver bare i min egen lille benægtelsesbobbel ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAN KRAVLER!!!!