Terapi for sjælen

Gaven til min far!

Vi har virkelig været meget i tvivl om hvad vi skulle give ham i fødselsdagsgave. Når man er alvorlig syg og ligger i sengen hver dag – hvad har man så brug for? Vi ville ikke købe tøj til ham da han har tabt sig så forfærdeligt meget, at jeg føler man nærmest ville tvære det ud i hovedet på ham ved at købe en str xs til ham. Han er slet ikke aktiv mere da han ingen kræfter har, så vi har heller ikke villet købe oplevelser til ham. Han elsker øl og mad, men når han hverken kan spise og kun drikke meget lidt væske om dagen er det jo åndssvagt at give ham sådan en gave. Billeder har han fået hver eneste gang jeg har besøgt ham, så det syntes jeg også virkede en smule kedeligt, nu hvor han ikke har fået andet fra mig!

Sååå vi gik i tænkeboks og kunne stadigvæk ikke finde på noget. Men så var det at jeg bedte jer, min kære læsere om hjælp og det skal lige siges at i har kommet med en masse fantastiske ideer. Men der var virkelig én ide som jeg var helt vild med!! Og det var at…..

KØBE EN STJERNE!!!

For os var det den perfekte gave til ham. Faktisk ikke kun for ham, men også for os. Specielt fordi nu ved han også at den er der! Når den dag kommer hvor han ikke er her mere, vil vi altid kunne finde ham oppe i himlen og tænke på ham. Vi har valgt at døbe den ‘FAR’ og er af konstellationen ‘Herkules’. Det kan godt være at vi måske ikke rigtigt har købt en stjerne og at det bare er nogle plattenslagere vi har givet penge til. Men ved i hvad, det er vi faktiske fuldstændige ligeglade med. For nu har den fået en rigtig speciel betydning for os allesammen, som vi ikke ville være foruden!

10313781_10152452742793845_155747385606633167_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

7 kommentarer

 • Pernille

  Hvor er det altså bare en sød gave at give. Jeg kender flere, som har givet deres kære en stjerne på himlen, og det har betydet så meget for dem. Plattenslager eller ej, jeg syntes det er en fantastisk gave, og må betyde alverden når man er så syg som din far! <3 Håber han blev glad for stjernen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ja lige præcis – plattenslager eller ej, så har det nu en helt specielt betydning for os 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Og det er lige præcis sådan det skal være 🙂
   Lige til slut vil jeg rose jer for, at I holder humøret oppe, selvom det hele er lidt svært. Som du selv skrev i dit tidligere indlæg, så betyder det meget, specielt for din far at se jer glade <3 Hold det gode humør oppe, men hold hellere ikke igen med at græde i ny og næ – det gør kun alting værre, at holde den hårde facade <3
   Du gør det godt!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Han blev garanteret også glad for denne usædvanlig flotte gave? Men en usædvanlig smuk og rørende tanke for jer allesammen <3 Stort tillykke med din fars fødselsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det gjorde han, man kunne se at det kom lidt bag på ham at det var det vi havde købt til ham hehe – netop fordi den er så udsædvanlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eliana

  Kjempe fin gave. Fikk helt vondt i hjertet her.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terapi for sjælen