My musthaves

Min kærlighed

10550949_10152398247233845_6291629035443566941_n

(Billedet er fra imorges)

Idag bliver min lille skat 10 mdr!!!! Tiden flyver seriøst afsted, det tror jeg alle mødre kan nikke genkende til. Han lå syg med feber hele dagen igår og tror godt at jeg ved hvorfor – TANDFREMBRUD!! Årh hvor er disse dage hårde, det er også derfor mine indlæg ikke har været specielt spændende. Men har simpelthen ikke haft tid/overskud.

Når Victor bliver lagt om aftenen har jeg bare været for træt til at sidde og skrive et dybt indlæg på bloggen, OG OG OG, så har vores internet strejket i tide og utide. Så mega belastende jo! Hm nå, men det er heldigvis oppe at køre nu, så nu er jeg klar igen hehe.

Idag har jeg så holdt ham hjemme da jeg vil være sikker på at han er helt frisk til vuggestuen og det må man da sige at han er haha. Mor her har haft noget at se til idag!

10646716_10152398990373845_8823656505554260427_n

(Billedet er fra igår, hvor han lå syg med 39,6 i feber!!)

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

5 kommentarer

 • Marie

  Årh hvor ser han sød ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Nåååårh, god bedring til ham !!!

  Line Sofie, jeg elsker din blog! Jeg synes den er så ægte, og når du laver ‘kedelige’ indlæg, er det, som du selv siger, simpelthen fordi du ikke har tiden til at skrive noget der er mere indholdsrigt. Så med andre ord synes jeg langt de fleste af dine indlæg er MEGET indholdsrige, og det selvom du jo først lige har startet bloggen op. Jeg er også rigtig vild med at du deler anekdoter om din søn, som jo naturligvis fylder meget i dit liv, uden at det går hen og bli’r en ren ‘morblog’ 😉

  Udfra de ting du fortæller om dig selv herinde, er jeg virkelig blevet positivt overrasket over dig som menneske. Jeg kan ligeså godt være ærlig og sige at jeg syntes du virkede utroligt strid dengang i Paradise Hotel. ‘Sikke en kælling’, tænkte jeg :s MEN jeg ved jo godt at tv3 skamklipper det program, og på samme måde kender jeg dig jo slet heller ikke nu, i og med at det jo er din blog, og du kan nøjes med at dele det du selv vil. Men som sagt synes jeg det altsammen virker meget ægte, og du nøjes ikke med at fortælle om det rosenrøde og perfekte. Du deler endda billeder fra omkring din graviditet og fødsel, hvor du af gode grunde ikke er i din bedste form, og det synes jeg virkelig er fantastisk, fordi det viser at du står ved dig selv og gerne vil dele dine erfaringer fra livet..

  Nå, nu vil jeg ikke tage mere af din tid, hvis du da overhovedet læser det her, ikke at jeg forventer det 😀 Det er nok første gang jeg har skrevet så entusiastisk en kommentar til et blogindlæg … Men din blog er altså bare noget særligt, og det samme virker du til at være. Jeg tror jeg for første gang nogensinde kan kalde mig fan af en blogger 🙂 Glæder mig til fortsat at følge med herinde. Alt godt til dig, jeg håber din søn får det bedre, og også din far.

  Kh. Elisabeth!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   EJ HVOR ER DU SØD!!

   Tusinde tak for dine søde ord, de gør mig meget glad skal du vide 🙂
   – ja Paradise Hotel skal man lige tage med et gran salt hehe.

   Men i og med at jeg har fået en søn nu og det er 6 år siden jeg har været med, så har jeg jo også ændret mig en del siden. Jeg var jo trods alt kun 19 år 😉

   Jeg er super glad for at du gider følge min blog.

   Kram LS

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • elisabeth

   Hov ja, det glemte jeg sgu da at sige, ville nemlig selv have sagt at selvfølgelig har du forandret dig siden programmet blev optaget 😀 Det var også bare for at understrege, at det virkelig overrasker mig hvor godt jeg synes om din blog, også fordi jeg som sagt ikke plejer at være særlig begejstret for den slags. Så jeg er glad for jeg faldt over den, tak til Realityportalen for deres artikel, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My musthaves