Stof til eftertanke!!!!

Når tre bliver til to!

Manden min er rejst til Marbella idag og skal være væk til søndag aften. Jaja jeg ved godt det ikke er SÆRLIG lang tid han skal være væk, men for Victor og jeg er det altså lang tid. Min kæreste har nærmest aldrig været væk fra Victor og jeg i mere end en weekend – altså inden vi fik Victor har han rejst i en uge uden mig osv. Men nu er det altså lidt noget andet når vi har fået et barn sammen <3

Victor er stadigvæk syg med feber on and off, snot i hele hovedet og hoster med kriller. Han har snart været syg i 14 dage!!! Og mor her er ærligtalt ved at være mættet og rigtig træt af sygdom. Det er virkelig hårdt og man finder godt nok ud af hvor nemt man egentligt har det når de ikke er syge. Var til lægen med ham i mandags og der sagde de at hvis han stadigvæk var syg med feber i weekenden, skulle tage til lægen med ham igen. En virus varer jo normalt en uges tid, så jeg er begyndt at blive en smule bekymret.

Er der nogle af jer mødre/fædre der har oplevet det samme som os? Altså at have et barn med feber der varer i 14 dage eller mere? Og hvad har i gjort?

10671382_10152432370313845_7358144433011101717_n

 

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • Michelle

    Få det hellere undersøgt i en fart! Min lille niece på snart 2 år, har nærmest været kronisk syg siden fødsel. Det startede med feber on and off, forkølet, dvask osv. Det har så bare snart stået på i 2 år, og nu får hun dagligt maske 4 gange dagligt. lægerne ved desværre ikke hvorfor. Men ville være forfærdeligt for Victor hvis det noget som skal vare ved, det tager jo hårdt på sådan en lille krop. God bedring med ham. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg har været til lægen med ham igen idag faktisk. Fordi jeg synes hans hoste er blevet værre, man kan ligesom mærke hans brystkasse vibrerer når han trækker vejret, det er ikke så fedt. Men de sagde igen at der ikke er noget man kan gøre andet end at give ham panodil til feberen og bare tid til alt det andet. Lægen siger han formentligt har fået sig en virus til lige efter den anden, mega øv!!
      Tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stof til eftertanke!!!!