Happiness in one picture

Paradise Hotel del 2

2280_51919118844_2740_n

Dagen hvor jeg skulle rejse kom endelig!

Det var vidst den 1 Oktober 2008 at jeg stod ude i Københavns lufthavn og skulle rejse til Mexico – helt alene… Selvfølgelig!! Havde håber jeg skulle rejse sammen med en af de andre piger, så man ikke var alene i så mange timer. Jeg har aldrig været nervøs for at flyve eller rejse alene, men når turen er så lang kunne det have været rart med lidt selskab. For på det tidspunkt vidste jeg, at nogle af de andre piger fløj sammen!

Til turen fik jeg et lille videokamera og en seddel med nogle opgaver som jeg skulle udføre undervejs. ‘Øhhm okey?!’, ‘jeg filmer da bare lige mig selv foran en masse mennersker!!’. Dét syntes jeg altså var lidt grænseoverskridende! Jeg kan ikke huske om jeg skulle mellemlande en eller to gange, men kan i hvert fald huske at jeg havde et stop i Madrid lufthavn. klokken var L-O-R-T om natten og havde nogle timer hvor jeg skulle få tiden til at gå. Hvordan gør man så det når alle butikkerne er lukket??? Jo man render sådan set bare rundt i hele lufthavnen og tæller ting, haha! Jeg havde jo også det der videokamera og nogle spørgsmål som jeg skulle besvare. Gik ud på dametoilettet, satte mig ind i den bagerste bås og begyndte at filme mig selv. Men det var jo ikke fordi lufthavnen var tom, der var masser af mennesker og toiletter der hele tiden skyllede ud, haha. Så det var måske ikke det bedste sted at filme sig selv. Til sidst fandt jeg en bænk som jeg lagde mig på og begyndte at filme lidt igen (jeg havde selvfølgelig valgt et meget diskret sted!!). Men følte virkelig at alle kiggede på mig, så det blev meget kort.

Det blev endelig tid til at jeg skulle boarde igen og denne gang var det til Mexico. Jeg var 100% klar på det her eventyr! Efter sindssyg mange timers flyvning, ankom jeg endelig til Mexico. Jeg blev hentet af en mand som stod med mit navn på et skilt. Han skulle køre mig til det hotel hvor jeg skulle bo den næste uge. Tror vi kørte i en time til halvanden, der var sindssygt varmt inde i den skide bil og han snakkede selvfølgelig ikke engelsk! Kan huske at efter laaaaang tids kørsel, kører vi på en grus vej med kæmpe huller i vejen og på det her tidspunkt skulle jeg seriøst TISSE!! Men what to do når manden ikke snakker engelsk?? Ligepludseligt stoppede han ved det vildeste hotel, det mindede om paradise hotel, bare federe, meget federe. Tænkte ‘woooow, skal jeg bor her??’. Men nej Line, det skal du selvfølgelig ikke!! Han skulle bare hente noget for produktionen – så typisk. Jeg fik heldigvis lov til at tisse inden vi skulle køre videre.

4245_85031628844_1272941_n

Efter måske 50 minutters kørsel ankommer vi til den by jeg skulle bo i. Og jeg kan ligeså godt sige det som det er, det var den mindste og mest forladte by jeg nogensinde havde set. Troede virkelig det var en joke! Jeg er ikke en prinsesse og jeg tror heller ikke at jeg er noget, men det var virkeligt som et lille hul i jorden. Jeg var den eneste som boede på hotellet, værelset var mega lille – der var dog et fjernsyn, som kun kunne tage 1 eller to mexikanske kanaler. Great! Min mobil telefon havde de taget fra mig, så jeg havde kun min ipod og bog som jeg kunne hygge mig med i en uge. Damen på hotellet var mega sød, hun var både receptionist, kok og vidst nok også rengøringsdame haha. Jeg havde fået nogle penge af produktionen til at leve for i den uge jeg var alene, eftersom de har taget alle ens ejendele. Jeg fik af vide at jeg ville få nogle besøg i løbet af ugen, men de kunne ikke sige hvornår.

Igen fik jeg et videokamera og en seddel med nogle opgaver på som jeg skulle løse. Men det var fint nok, for så kunne jeg få tiden til at gå med det. Kan huske at der var en nat hvor jeg var mega bange!! Der var så mange creepy lyde og følte at hvis en morder ville ind, kunne han nemt komme det haha. Filmede imens jeg snakkede om hvor uhyggeligt her var og hvis en morder ville bryde ind og dræbe mig, ja så havde jeg det på film, haha. Okay denne her by er så forladt, at jeg måske kun så 3-4 mennesker på hele ugen. Der var endda en restaurant som var forladt med en tom pool – ja jeg gik jo på opdagelse eftersom jeg kedede mig helt vildt. En dag fik jeg pludseligt besøg af en fra produktionen. Han skulle fortælle mig lidt om reglerne og hvordan det hele foregår! Han fortalte blandt andet at alt var skrevet ned i et manuskrift, altså at alle de ting der skulle ske, når der kom nye ind, når der var udflugter osv. så det betød at de ikke ville lave om på noget undervejs og at de ville følge den meget nøje! Han var mega flink og nu var jeg jo blevet endnu mere nysgerrig end jeg var i forvejen og glædede mig meget til at møde de andre piger, for var virkelig ensom, haha!

En af dagene efterfølgende fik jeg af vide at jeg skulle pakke mine bikinier ned og stå klar på et bestemt tidspunkt, for der ville jeg blive hentet af en bil som skulle køre mig til en ny lokation. ‘Hmm, hvad mon dette gik ud på??’ Jeg bliver samlet op af en stor bil og inde i den sidder nogle af pigerne som også skulle være med i Paradise Hotel (kan desværre ikke huske hvem). Vi kørte derefter til et andet hotel hvor vi samlede flere piger op. Herefter kan jeg huske at vi kørte på en sindsyg smal grus vej, op ad bakke med hvad der lignede skov på begge sider. Vi var alle mega spændte på hvor vi skulle hen!! DET VAR SÅ DET VILDESTE HOTEL EVER!!!!

10593018_10152406376143845_989592777856912164_n

Det var som at træde ind i en film, det var så flot, mega smukke omgivelser og virkelig luksuriøst. Her skulle vi opholde os hele dagen pga vi skulle filme vores intro til fjernsynet. Det var pisse hyggeligt og samtidigt fik vi lært hinanden lidt at kende. Man følte nærmest at man var prinsesse for en dag! Tiden fløj afsted og inden vi så os om skulle vi vende snuderne mod vores hoteller igen. Det var virkelig nedern!! Specielt for mig som var helt alene, fik jo nærmest en depression over at skulle tilbage til det hotel igen haha.

Efter en dag eller to (kan ikke helt huske det) var det fucking blevet tid til at jeg skulles hentes og køres mod Paradise Hotel …….

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

10 kommentarer

 • Liv

  Elsker de her indlæg! Kom endelig med det næste snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja det er enormt spændende at høre lidt bag om kameraet også

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Haha det var godt at høre! Del 3 kommer snarest 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Line Sofie.
  Det er simpelthen så fedt, at du har fået en blog. Jeg har set alle sæsoner af paradise, og den sæson du var med i er klart den bedste. Jeg har set den flere gange (lidt pinligt måske? 😛 ) Men den har bare det hele. Fede personligheder, taktik, relationer mellem jer deltagere, humor osv. Super fedt, at du vil dele dine oplevelser og tanker med os. Jeg er fan 😉
  Venlig hilsen
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Pernille
   Tak hehe, det er jeg da glad for at høre 😉
   Skal gøre mit bedste for at du gider læse med.
   Kram LS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hey Line Sofie!
  Det var så fedt da du var med i paradise hotel! Vil du ikke snart lave et indlæg mere om det! Fortælle om de folk du var sammen med derinde, hvem du snakker med nu, og Jon! Glæder mig til det næste opslag! Ps. det er en mega fed blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Johanne,
   Jeg har LIGE skrevet mit indlæg færdigt og kommer på bloggen imorgen 😉
   Fedt du gider følge med!
   Kram LS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niklas

  Elsker de her indlæg om paradise hotel ;)! Dem må du ikke stoppe med!
  Kunne godt selv tænke mig at være med i paradise. Tror bare jeg vil syntes det bliver lidt for grænse overskridene 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak 🙂 Det er godt at høre du kan lide dem..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Line-Sofie! 🙂
  Super fed blog! Men kunne være fedt at høre om dit og Jons forhold, både på Paradise Hotel, efter og hvordan det er nu. Men også hvordan dit forhold er til de andre som du kender igennem Paradise Hotel 😀
  mvh. Camilla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happiness in one picture