Godmorgen mor

Paradise Hotel del 3

Nerverne sad uden på tøjet!! Jeg var klar, alligevel ikke klar, glædede mig og så ville jeg alligevel bare gerne hjem. Haha! Det var nok en lille del af de følelser og tanker der strømmede igennem min krop på det tidspunkt. Man kan nok godt sammenligne det med den følelse at skulle op til eksamen, jeg var virkelig nervøs. Der var så varmt i Mexico at det halve kunne være nok. Og hvad gør man når man er nervøs? Man SVEDER – ikke lidt, men MEGET!! Så prøv lige at gang det med 100 nu hvor varmen også spillede ind. Ja fedt var det ikke. Specielt ikke når jeg havde glattet mit hår og extensions, så blev mega vådt inden under haha. Ja køn var jeg sgu ikke! (Yikes!)

1909495_46602758844_3652_n

En time eller to inden vi skulle præsenteres os for drengene fik vi af vide at vi skulle sige en sætning som beskrev os bedst. Jeg havde virkelig ingen ideer om hvad jeg ville sige, jeg er så dårlig til sådan noget og ikke særlig kreativ. Alle de andre havde fundet på deres men jeg var stadigvæk i tvivl om hvad jeg vill sige. Og så ikke nok med det, så fik jeg af vide at jeg var den første pige som skulle ind. ‘Ej whaaaaaat’… Så blev jeg endnu mere nervøs og fik endnu mere stres over hvad fanden jeg skulle sige til de drenge?!?!

Det endte med at jeg sagde ‘Jeg vil hellere sidde på et foldbold stadion og drikke en øl end at sidde på en fin sushi restaurant’ HAHAHAHAHAHA!!!!! Og så på den mest poptøsede måde man overhovedet kunne. Den sætning har virkelig jaget mig i mine drømme, jeg synes det er så pinligt sagt – men vidste virkelig ikke hvad jeg skulle sige hehe. Alle de andre piger sagde selvfølgelig noget langt federe end mig!

Efter jeg har præsenteret mig for drengene ånder jeg lettet op og går ned på Diamande. Efterfølgende kommer Sanne ned på Diamande. Til dem af jer som ikke ved det, så kendte Sanne og jeg lidt hinanden hjemmefra. Selvom vi sagde ‘heeeej er du også her’ og ‘ej hvor godt at se dig osv’ kom det ikke med på kamera. De klippede det bevidst ud – ved egentlig ikke hvorfor?? De andre piger kendte jeg ikke hjemmefra… Nu hvor vi alle havde præsenteret os for drengene skulle vi tilbage til Rikke. Ingen af os havde den fjerneste ide om hvad vi nu skulle eller at vi allesamme måske havde noget til fælles hehe. Frem kom Mads Gleager jo! Nææææh hvor sjovt at vi alle stod der med lange næser og havde ham til fælles. Jeg kan huske at jeg tænkte godt jeg kun har kysset med ham én gang!!!! Nogle af de andre havde jo været i seng med – så der blev jeg lettet over det aldrig blev til mere. Ikke at der er noget galt med at have været i seng med ham, måske bare ikke det fedeste hvis man står sammen med 4 andre piger der også har været der.

1909495_46602623844_758_n

Allerede nu gik spillet igang! I denne omgang var jeg bare glad for at jeg ikke røg ud den første uge, det var ligesom mit mål. Nu hedder det for alvor farvel til den virkelige verden hvor der fandtes tv, mobiltelefoner, ipods, bøger, kuglepinde osv. Vi måtte heller ikke snakke om noget der forgik hjemme i Danmark. Det var meget svært at skulle vænne sig til i starten! Kan i så nu forstå hvorfor vi bagtalte hinanden hele tiden? hehe. Der er jo ikke så meget at snakke om når det kun må handle om Paradise Hotel/deltagerne.

Se nu er det at det går hen og bliver lidt tricky for mig. For jeg kan jo ikke skrive om hvad der skete hver dag i min sæson. Så nu vil jeg hellere spørge jer, mine smukke læsere. Hvad vil i have at jeg skal skrive om og hvad i er nysgerrige for at vide mere om?

Jeg skal nok være åben og ærlig omkring det meste, med der er måske et emne eller to som jeg ikke vil komme så meget ind på, da det er fortid og er lykkelig over hvor jeg er nu. Det håber jeg at i forstår <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

27 kommentarer

 • Sarah

  Hej jeg hedder Sarah 🙂
  Jeg kunne godt tænkte mig og hører noget om fx. At skulle hade/være uvenner med nogle fra hotellet når man også skulle bo sammen med dem. Og om der er noget du fortryder at have gjort. Og hvordan du selv syntes du fremstilles på tv, og det er den personlighed du har i det virkelige liv for nogle gange klipper de i det, så man kan virke som en hel anden.
  Snakker du stadig med nogle af de andre deltagere idag, eller nogle fra andre sæsoner?
  Og bare hvordan det hele var altså
  Alt det vi ikke fik set, og måske beskrive en typisk dag på
  Hotellet med Pandora eller parcermoni, eller finalen.
  Håber du vil svarer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Line Sofie, det er bare vildt spændende at høre om, og sjovt at du kan huske så meget af det der skete, da det er ved at være en tid siden. Du kunne b.la. skrive noget om hvem du stadigvæk snakker med, hvordan parceremonier foregik og bare sådan “behind-the-scenes”-agtigt, hvis du forstår det, haha! Har hørt nogle snakke om at deltagerne får et beløb for at deltage, ved du mere om det? Mange siger at alt er “planlagt” såsom de får at vide hvad de siger og hvad de skal gøre osv.? Det kunne være super interessant at læse om, da du mere end andre ved hvad der virkelig foregik! Hav en rigtig god søndag, og knus herfra! :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  kan næsten forstå at du mener, du helst ikke vil snakke for meget om jon..men det er jo det vi vil høre 🙂 hihi.. jeg ELSKEDE jer- ser faktisk pt. ph sæson 5 lige nu, og du er så småt ved at blive lun på ham, og det er så sødt 🙂 ikke for at rode op i noget som du siger, du er lykkelig med en ny nu osv, men man kunne da godt tænke sig at høre om jon og dig.. det er lidt det man kan huske dig/jer for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej Line Sofie
  Jeg synes det kunne være vildt spændende, hvis du ville fortælle om hvordan det foregik behind the scenes. Hvor planlagt det hele var. Hvordan det er at være dernede, fik i nogle gange at vide hvad i skulle sige? Osv. osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil meget gerne høre historierne fra 3 af dine selvvalgte højdepunkter inde på hotellet! 🙂
  Hvordan foregår klassikere som pandoras og parceremoni?
  Hvordan var det at se sig selv på tv og synes du nogen gange at situationer blev fremstillet på en fordrejet måde, som ikke var ioverensstemmelse med virkeligheden?
  Hvor længe holdt Jons og dit forhold? (Ikke for at snage i hvad der skete, men bare lige høre hvor længe I var sammen efter PH)
  Er der nogle ting, du ville gøre anderledes, hvis du kunne?
  Ser du stadig nogle af de andre deltagere hjemme?

  Tuuuuuusind tak for dine indlæg om paradise! Du aner ikke hvor spændende, det er for udefrakommende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil også gerne høre om hvem du snakker med fra din

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   UPS – jeg vil også gerne høre om hvem du snakker med fra din sæson? og jeg husker, som det fedest da Ronnie kom ind og reddede dig – hvor du så senere “stikker” ham i ryggen… Hvordan er det at skulle gå og lyve og være “falsk” overfor andre? – vil dog lige påpege at du var meget direkte, så har ikke en fornemmelse af du var sååå falsk igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Så vidt jeg husker, så vandt du din sæson(??), så jeg vil gerne høre, hvad du har brugt pengene på? 🙂 samt din oplevelse af finalen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Line Sofie! Jeg kan rigtig godt tænke mig at høre om, alt det de ikke viser på tv – hvad laver i generelt? De viser jo kun når der sker noget, hvad laver i resten af tiden? 🙂 Hilsen Amanda 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marthe

  Hei Line Sofie 🙂 jeg er fra norge faktisk og har sett sesongen du var med i sikkert 5 ganger. Haha. Og det jeg aller helst vil høre om er jo selvsagt deg og Jon. Dere var så herlige sammen og jeg elsket dere. Og når han kom ned trappen så var det så koselig =D men var det en jeg hata så var det Martin! Tålte seriøst ikke den fyren…

  Men mine spørsmål er da :

  Hørt du og Jon var kjærester hjemme i dk også, hvor lenge? 🙂 og hva gikk galt?

  Synes du Martin var kjekk? Og hva med måten å spille på? (Ronnie var tusenganger bedre enn han i mine øyne)

  Har du noe kontakt med Pernille, Fredrik, Maria eller Cecilie? Eller hvem har du kontakt med er vel enklere å spørre om for jeg lurer på alt.

  Håper selvføgelig du vil svare på det. har jo ingenting med hvor du er nå og at du er lykkelig nå, fortid er fortid uansett 🙂 Men digget deg i PH ihvertfall! 😀 du fortjente å vinne og var dødsglad for at du vant!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Line-Sofie,
  Jeg har nogle spørgsmål, jeg synes kunne være interessante at få svar på, hvis du har lyst:
  + Hvordan tingene foregik når der skete noget på hoteller fx. parceremoni, pandoras æske osv. Skulle i blot agere som i ville gøre normalt, eller blev der sagt hvad i skulle gøre og sige ex. for at skabe drama på hotellet?
  + Drejede produktionen bag spillet i den retning de ønskede? Kan fx. huske en episode hvor i havde mexicansk fest, og det var Ronnie der endte med at slå det dyr ned (hvis jeg husker ret), men at det var planlagt han skulle få den ned?
  + Hvad lavede i om dagene når der ikke var noget at lave? Kunne i gøre som det passede jer?
  + Ændrede jeres forhold sig til hinanden efter i kom til DK? Bar folk stadig nag over ting som skete på hotellet eller lod folk alt bag sig?
  + Hvordan var det pludselig at være hende den populære fra din sæson (som jeg opfattede det) og pludselig blive genkendt?
  + Følelsen af at vinde og hvad du bruge pengene på (i store træk)?
  + Sidst kunne jeg rigtig godt tænke mig at vide lidt “behind the scenes” fx. ting vi ikke vidste om Paradise.

  Det blev lidt langt, håber at få svar på nogle af mine spørgsmål! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes, som flere andre, at det kunne være sjovt at høre om ting vi seere ikke ser på tv. Sådan lidt ‘behind the scenes’. Og så kunne det også være sjovt at høre, hvordan du oplevede den massive opmærksomhed lige bagefter. Og hvem du stadig har kontakt til af de andre deltagere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarahmbj

  Jeg kunne godt tænke mig at høre om, hvordan det var at komme hjem igen som vinder, holde på hemmeligheden og hvordan det var at se sæsonen bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Line.
  Du var faktisk grunden til at jeg begyndte at Paradise Hotel, da jeg bare synes du var mega smuk og rap kæftet.
  Havde aldrig set Paradise før sæson 5, men så snakkede jeg med min tante Anette og hendes mand Henrik, om det og hun fortalte mig at hun faktisk kendte dig, da hun er gudmor til din lillebror, jeg synes det var mega blæret og du var sådan lidt vores samtale emne i nogle uger. Synes det var fedt at jeg havde en relation til dig på en måde haha (var jo så heller ikke mere end 14-15år på det tidspunkt). hun skaffede mig også din autograf, som jeg faktisk stadig har (et sted), i en fin lille ramme.

  Jeg synes det kunne være ret spændende at høre om, hvordan det er skulle forholde sig til fremmede folks mening om sine handlinger på TV?
  altså det med at når de forskellige afsnit bliver sendt, er det jo flere måneder siden at de blev optager, hvordan er det at skulle “rive op” i ting der for længst er blevet løst og glemt? det kunne være lidt spændende 🙂
  Synes for resten at du har gjort det godt med din nye blog 🙂
  MvH. Katja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Line sofie 🙂
  Jeg synes også det kunne være helt vildt fedt at høre om dig og Jon, hvad der gik galt og hvor længe i var sammen osv. 🙂
  Kunne også rigtig godt tænke mig at høre hvad du brugte din halvdel af pengene på.
  Og om hvem du stadig snakker med fra PH 5 idag, og om der er nogen du er uvenner med idag.
  Mvh. Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Puha nu har man siddet med så mange ubesvarede spørgsmål hver gang man har set programmet, og så når man endelig har mulighed for at få svar, kan man ikke komme i tanke om noget :S

  Men som alle andre synes jeg også, at det kunne være spændende at høre om behind the scenes.

  Jeg har også tit undret mig over, hvordan det bliver afgjort, hvilket værelse de forskellige par skal bo på?

  Får i hjælp til hår og makeup, eller er I alle bare så super gode til at sætte det? 🙂

  Mit ultimative yndligs afsnit er det med den hemmelige fest. Er flad af grin hver gange jeg ser det. I det hele taget var der mange gode, sjove og spændende twist. Men hvordan var det at være med i et psykologisk spil?

  Var der noget der overraskede dig da du så det hele i fjernsynet?

  Har sikkert mange flere spørgsmål, men det var lige dem jeg kunne komme i tanke om for nu 🙂

  Venlig hilsen
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Rigtig spændende at læse om 🙂 har lidt der kunne være fedt st høre om.

  1. Hvad får man at spise på hotellet
  2. Bliver det ikke hurtigt meget opstiller når der er kamera på
  3. Er der slet ikke nogen steder man lige kan gemme sig hvis man skal klø sig i røven eller lignede
  4. Hvad brugte du dine penge på?
  5. Og hvordan var dit liv efter paradise?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er ikke sikker, men min overbevisning er at man bliver klippet meget, og på den måde får tv-selskabet det frem i en person som de gerne vil have. Blev du fremvist som du gerne ville have det, eller blev der klippet ting sammen som var nederen? Jeg ved ikke om det giver mening, men det kunne være fedt at høre dit syn på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har kun 1 ting, som jeg ved hver sæson har grublet over! Paradise bliver jo vist mandag-torsdag.. Hvad skete der så de øvrige 3 dage? Har i “hvile dage”? Eller hed en uge bare mandag-torsdag dernede? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stina

   Dagene hedder vist bare man-tors .. også ogen man-tors.. ingen fre-søn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Line Sofie.

  Jeg er nysgerrig på mange områder, men én ting jeg specielt godt kunne tænke mig at vide er, om du nogensinde har fortrudt at være med i paradise?
  Jeg er stor fan af programmet, men jeg har fået en fornemmelse af, at det for nogle tidligere deltagere har været svært at finde arbejde eller fx respekt efterfølgende..
  Har du dermed oplevet noget/nogle episoder, der har fået dig til at fortryde din deltagelse??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hvad med dit og Jons forhold efter paradise? Snakker I stadig eller der er kold luft? Og hvor mange af de andre deltagere ser du og snakker du med?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen mor