Go eller no go?

SvigerMONSTER!!!

Man hører altid så mange øv historier om svigermødre. Tænk at man som mor/svigermor ikke vil have et godt forhold til sit barns kæreste. Det er jo et af de vigtigeste elementer i et forhold, synes jeg i hvert fald. Man skal ses til fødselsdage, højtider osv. og der er da ikke noget værre end at skulle være sammen med nogen som man ved ikke kan fordrage en. Tænker også, hvordan mon man som kæreste ville have det hvis det var ens mor som var sådan? Uh jeg ville godt nok blive ked af det, men det er også en ting som jeg går meget op i. I de forhold jeg har været i tror jeg nu nok at jeg har været heldig, hehe.

Omvendt har jeg altså også hørt historier om svigerdatteren der ikke vil lade svigermor passe barnebarnet. Det er sgu da også noget mærkeligt noget! Hvem fanden vil ikke have at ens barn skal have et dejligt og sundt forhold til deres bedsteforældre?

Men den svigermor som jeg har nu og forhåbentligt resten af mit liv, er en af de personer som betyder aller mest for mig i denne verden!! Jeg snakker i telefon med hende hver dag (det er seriøst ikke løgn) og ser hende i hvert fald to gange om ugen. Hun er den mest fantastiske kvinde jeg nogensinde har mødt. Hun gør alt for os, så det halve tit kunne være nok. Hun henter og bringer os hele tiden, hun er altid mega sød til at låne os hendes bil og så er hun bare altid så glad. Hun betyder virkelig meget for mig!!

Nu hvor min kæreste er ude at rejse har jeg aftalt med min svigermor og svigerfar at victor og jeg kommer derhjem og sover idag. Det bliver mega hyggeligt! Vi bliver hentet her til formiddag af svigermor og så skal vi ellers bare på tur og nyde vejret. Senere har de lovet at lave min livret, som er frikadeller, kartofler og brun sovs!!!! Yeeeeeaaaarh, i læste rigtigt. Mums hvor jeg glæder mig. Så det er hvad min lørdag kommer til at gå med <3

Hvis i har nogle vilde historier om jeres svigermor må i MEGET gerne dele den med mig herinde hehe. Kunne være interessant at læse om.

1507827_10152436265193845_1768250581418014522_n

10686669_10152436265233845_7018298481049329850_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go eller no go?