LOUBOUTIN STILETTER SÆLGES

Velkommen hjem far!

 

Ved hverken om jeg skal grine eller græde over det her. I et af mine tidligere indlæg skrev jeg om min far og hans sygdom og fortalte at han lå på et hospice i Skive. Det gør han så åbenbart ikke mere!!!

Han er igår blevet udskrevet fra Hospicet og skal nu forstsætte sit sygdomsforløb hjemme. Det skal lige siges at han overhovedet ikke er i bedring, tværtimod. Så derfor forekommer det mig meget underligt at de udskriver ham. Jeg kan selvfølgelig godt se det positive i at han kommer hjem hvor han er tryg og føler sig hjemme! Men jeg er stadigvæk lidt utryg ved situationen i og med at han ikke har en sygeplejerske ved hans side som han havde 24/7 på hospicet. Jeg ved dog at min over seje og frygtløse mor er blevet lært op i hvordan hun giver ham mere morfin osv.

Det bliver så mærkeligt at skulle besøge dem i weekenden nu hvor han er hjemme. Vi er jo efterhånden blevet vant til at skulle besøge ham! Så det bliver en smule underligt, men hold nu kæft hvor jeg glæder mig som en lille barn i en slikbutik til at se ham igen. Det bliver så dejligt!! (Jeg får helt sommerfugle i maven nu hvor jeg sidder og skriver det)

10615356_10152399536268845_4173191773485029790_n

Det er nu vi skal prøve at få det aller bedste ud af tiden med ham og jeg tror på at han i sidste ende får en form for ro, ved at komme hjem. Det skal lige siges at mine forældre bor midt ude på landet omringet af marker og min mors heste – så en eller anden form for terapi og ro i sjælen skal han nok få! Medmindre han begynder at få stress over de projekter der ikke er færdige endnu, for dem er der altså mange af på sådan en gård, hehe.

Jeg føler lidt at jeg er nød til at tænke at hver gang jeg ser ham kan være sidste gang, så jeg nyder det jo med alt hvad jeg har i mig. Nu hvor han så er hjemme er jo bare endnu bedre, for det betyder at jeg ikke kun skal nøjes med at se ham 3-4timer om dagen – men at jeg kan se ham lige når jeg vil. Det er skønt!

I kan tro at jeg også glæder mig til at min kæreste skal se ham igen. Tror ikke de har set hinanden de sidste 4 måneder nu, i hvert fald ikke efter han er blevet flyttet til Jylland. Så gensynsglæden bliver stor på fredag!! Jeg har jo været i Jylland og besøge dem mange gange nu, så har jeg bare taget Victor med – men det er jo også så nemt for mig når jeg stadigvæk er på barsel. Min kæreste er selvstændig, så han arbejder meget og har ikke meget tid til så meget andet. Så jeg har for det meste rejst i hverdagene, da det har passet bedre ind i vores fælles kalender/aftaler.

 

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

8 kommentarer

  • Karina

    Hej Line Sofie 🙂
    Det gør mig utrolig ondt med din far – kræft er bare en forbandet sygdom, som slet ikke burde eksistere 🙁
    Min mor fik konstateret kræft i hjernen (metastaser) 1 marts og døde desværre her i midten af august. Det er pisse svært og det er en lang proces man skal igennem selvom man måske ikke har lyst til det. Min mor var utrolig syg og det eneste hun ønskede var bare at være derhjemme i hendes vante omgivelser. Så selvom det måske er lidt mærkeligt at din far er hjemme og at man måske ikke ved hvad man skal gøre, så vær’ glad for at han endelig er hjemme. Det er så meget nemmere og have en god kvalitetstid sammen derhjemme end ude på et hospice eller på sygehuset, hvor der hele tiden er andre familier osv omkring en. Jeg var totalt utryg ved det i starten for at tage min mor hjem fordi jeg vidste ingenting omkring de ting der kunne ske, men jeg følte mig bare så tryg fordi vi som familie var sammen og man hurtigt fandt ud af hvad man skulle gøre og hvordan man skulle tackle situationen.

    Alt det bedste <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hej Karina
      Jeg er meget ked af at høre tabet på din mor, håber at i klarer den og støtter hinanden som familie <3
      Jeg tror også på at min far får godt af det i sidste ende, for som du selv siger er der ro omkring ham og han er hjemme i sine vante og trygge omgivelser! Men det er også fordi jeg ved at han selv er utryg ved situationen, at man ikke selv kan lade være med at blive en smule utryg. Men jeg er sikker på at når både min mor og far lige har vænnet sig til det, vil de blive meget glade for det. Der kommer jo trods alt sygeplejersker to gange dagligt 😉

      Tak for din tanke <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kan godt forstå din far er utryg ved det! Det er da også mega skræmmende!

      Godt at der kommer sygeplejersker og hjælper din mor og far med medicin osv. Man kan også godt få mere hjælp hvis man kontakter kommunen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Både min mor og far har lært hvordan han selv skal tage sin morfin, så det er altid noget at de begge kan finde ud af det!
      Ærligt, så tror jeg ikke at de har brug for mere hjælp. Tror mere de bare skal vænne sig ti situationen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Jeg håber, det hele ender godt….! Men jeg tænkte på, om din far kommer tættere på dig, når han kommer hjem? Altså om det stadig er i Jylland, eller?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det er desværre stadigvæk i Jylland, hos min mor. Så vi skal derhjem i weekenden, det bliver smadder dejligt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahmbj

    Hej Line-Sofie
    Ville bare lige sige, hvor befriende det er at læse om dit liv! Jeg er enormt imponeret over, hvor ærlig du er bl.a. omkring alt det her med din far! Det tager et stort menneske at være så ærlig!
    Så tak! Jeg nyder at læse din blog og følge dig på instagram!

    Kærlig hilsen
    Sarah

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hej Sarah,
      det var meget sødt sagt! Jeg skriver disse ting fordi jeg håber at jeg måske kan hjælpe andre som er i samme situation som mig.
      dejligt du gider læse med, det sætter jeg stor pris på!

      Kram LS

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOUBOUTIN STILETTER SÆLGES