Lorte dag med lort på

Far + hospice =

………..PEACE………..

Min far er desværre nu så medtaget at han ikke har flere kræfter tilbage i sin krop til at komme ud og gå – overhovedet. Det gør så ekstremt ondt indeni at se ens far blive mere og mere svag. Så derfor har mine forældret haft en møde med det Hospice han lå på tidligere om at komme tilbage. De sagde det til dem i torsdags i sidste uge og idag er han kommet tilbage.

Mit hjerte bløder lige nu over det min mor har skrevet på facebook:

It’s a fucking hard life! To see my husbond be drived away from our home and knowing it was the last time he was here at home.

Han kommer aldrig hjem igen!!!! Men jeg ved til gengæld at det er hans sidste ønske, fordi han netop er så afkræftet nu og fordi, at tit når hjemmesygeplejersken kom var det en vikar som ikke helt vidste hvad hun skulle gøre, så han eller min mor for den sags skyld hele tiden skulle forklare dem det og sætte dem ind i det hele igen og igen. Det er jo heller ikke optimalt. Som min far sagde til mig lørdags, så ville han altså godt bare kunne være syg nu uden hele tiden at skulle fortælle dem hvad de skal gøre. Så derfor er det rigtig godt for ham at han kommer tilbage på Hospice, så han kan få sin sidste tid der i ro og trygge omgivelser.

Han nåede faktisk at være hjemme i præcis en måned!

Det er med stor sorg i hjertet når jeg skriver det her, men jeg tror ikke at min far har lang tid tilbage igen……. Shit! Det havde jeg alligevel aldrig troet. Kan stadigvæk ikke forstå det her og det kommer jeg nok ikke til før lang tid efter han er kommet op i himlen.

I kan læse om hans hjemkomst HER , til dem af jer som måske ikke har læst med fra starten af <3

everything-is-going-to-be-fine-hard-times-quotes

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

18 kommentarer

  • louise

    Der fik tårnene frit løb… Der findes ikke noget værre end at se nogen man elsker være syg.. Jeg håber i får en god sidste tid sammen som familie og får det bedste ud af det.. Det værste er den rutsjetur der kommer følelses mæssig – men sammen kommer man igennem det <3

    De bedste tanker

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      ja det gør de også her.. Vi prøver at holde humøret oppe trods denne lorte tid vi er i..
      Tak for dine tanker <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg sender dig de varmeste tanker! Det er det værste når ens nærmeste lider 🙁

    Men dejligt for ham han kommer på hospice, de er så dygtige og det er et rart sted at være – det kan jeg selv huske fra da min mormor kom der. Han kan forhåbentlig slappe mere af selvom han ikke er hjemme.

    Jeg håber det bedste for jer <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg ved at det er det bedste for ham og det han ønsker. Så bedre kunne det jo et eller andet sted ikke blive!
      Tak for dine tanker <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    :/
    Hvor er det strengt at læse, og øv hvor er det bare uretfærdigt !!!

    Men hvor er det også bare dejligt at din far er på hospice! Det må siges at være himlen på jorden!

    Sender dig og din familie tusind tanker <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja livet er fucking uretfærdig nogle gange!!! Nu skal han bare have det godt den sidste tid og det ved jeg at Hospicet kan leve op til. De er så søde og så er det et super lækkert sted. Mange tak for dine tanker <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Åh hvor jeg dog føler med dig, der findes bare ikke ord for, hvor uvirkelig en situation det er at stå i. Tiden læger alle sår, men det gør det ikke mindre hårdt. De bedste tanker til jer<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Nej ord kan ikke beskrive den smerte man har i krop og sind..
      Tak for dine tanker <33

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Kære Linesofie og familie. Jeg sender jer mange varme tanker i denne tid. Det er ikke nemt at skulle sende sin far/mand/morfar etc tilbage på hospice. I kan dog trøste jer med, at på hospice får han den fred, ro, pleje og omsorg han har brug for. Han kan få ro i sindet – I kan få ro i sindet.
    “Det at ville, er at elske.
    Det at elske, er at ville.
    Som vi elsker dag for dag.
    Sådan er livets vingeslag”

    Mange kærlig hilsner Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Nu har han været der før og var faktisk glad for at være der. Så jeg ved med sikkerhed at han kommer til at få ro og tryghed som han har brug for nu..
      Mange tak for dine tanker <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Åh sødeste Line Sofie!
    Det var et rørende indlæg og hvor er det stort at du deler! Men helt sikkert også noget der er godt for dig selv.. For åh det vigtigt at få sat ord på…
    Er assistent og har haft med mange at gøre som ikke talte om det desværre…
    Har aldrig mistet en forældre men mistede min storesøster da hun døde under en fødsel.. Så kan fuldt ud sætte mig ind i dine tanker og følelser… I det mindste får i en sidste tid sammen hvor i ved det er den sidste… Så bare det at i er der og fortæller ham at i elsker ham vil betyde ALT for ham og jer når han er borte…
    Husk at du ser ham igen<3
    Han kommer et godt og smertefrit sted hen hvor han vil nyde at følge med oppefra..:-) Sådan tænker jeg ihvertfald om min søster..
    Følger dig både her og på IG og følger derfor din historie med din far…
    Håber på alt godt for din far, dig og din familie! Mange varme tanker herfra!
    Stort knus
    Betina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Kære Betina.
      Tak for at dele din historie med mig! Puha, den er godt nok rørende. Kan slet ikke forestille mig hvordan det må være at miste sin søster SÅ pludseligt 🙁 I det mindste har vi “accepteret” at han ikke skal lide mere og bare have fred. For han gider heller ikke selv at leve mere – og jeg bebrejder ham ikke for det. Kan virkelig godt forstå ham!!
      Mange tak for dine tanker <33

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Og tak fordi du følger med <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandy

    De bedste tanker til dig og din familie, har selv været der med min svigermor, og det er absolut noget af det hårdeste, en familie kan gå igennem. Men I går igennem denne hårde periode sammen, så husk at brug hinanden, saml hinanden op igen når det er værst, og vær ærlige omkring jeres sorg, for denne forfærdelige tid vil uden tvivl give jer en urokkelig styrke, når I igen skal få en hverdag op at køre. Du er et forbillede for andre, det kræver mod at åbne op om sådan et ømt og personligt emne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Mange tak for dine tanker <3
      Vi har lært at sammen er vi stærkere, så derfor taler vi også meget om det.. min mor er meget spirituel, så hun er rigtig dygtig til at guide os ind i en slags sindsro og acceptere og forstå at han godt må give slip nu <3 Så han ikke længere skal lide!
      Tak fordi du følger med..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Kære Line Sofie,

    Det gør mig ondt, at du skal stå i denne situation. Istedet for at rose dig for hvor stort og flot du tager det (Det ville være oplagt), håber jeg, at du altid husker indeni, at ingen reaktion er forkert. Uanset hvordan du end må føle de kommende dage, uger, måneder.

    Jeg mistede min far som 15årig og det vigtigste i sorgen er erkendelsen af, at det er helt i orden at håndtere den på lige akkurat den måde man har det bedst med. Hvad end det er ved at holde sig oppe, eller kæmpe kampen nedefra.

    Det stråler igennem i dette indlæg, at du er et stort menneske og din far er heldig at have Jer omkring sig. Jeg tror og håber på, at han får den sidste tid som han ønsker den – og at han kan slippe, når han er klar til at tage herfra og efterlade gode minder bag sig, som du og din familie kan finde glæden i fremover.

    Jeg håber, at du får sagt alt det du ønsker at sige til ham, inden han skal herfra og tror på, at han har fundet en ro, i den skønne familie han lader til at være omgivet af.
    Ligeledes håber jeg, at dine venner og veninder opper sig og ikke lader sig blænde af den måde hvorpå du tackler det så flot. For alle har brug for, at der er nogen der er der for en og det fortjener du, at nogen er for dig, lige akkurat som du nu er for din far.

    Jeg sender en masse tanker og knus i din retning. Også selvom jeg ikke kender dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det var nok noget af det sødeste nogle nogensinde har skrevet til mig! Tak for dine søde ord, de har ramt mig det helt rigtige sted. <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Hvor er det noget møg har selv lige mister min far og det gør sku ondt har en søn på 6 år der er knus af sorg han savner ham så meget prøver at alt ikke skal være ked af det og det er ikke let når man selv er i en stor sorg husk få tal med din far fortælle ham hvor meget han betyder for dig for det når jeg ikke da vi kom der op på sygehus havde de give ham så meget morfin så brug den tid du kan med ham

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lorte dag med lort på