Reality tv

FORELSKET!!

Igår var Victor og jeg alene hjemme og i kan tro at vi hyggede os. Vi sad bare og legede på gulvet uafbrudt, så lidt tegnefilm og så ellers lege videre. Det er så hyggeligt nu hvor han er blevet større at man kan lege med ham på en måde så man får det hele igen. Vi kommunikere helt vildt meget når vi leger og det er så sjovt at følge med i hans sprog og udvikling!

Han er virkelig verdens dejligste. Han får mit hjerte til at smelte hver eneste dag og jeg føler mig så utrolig velsignet nu hvor han er i mit liv!

Wonder why? <3 (Tjek lige det blik han giver mig i til sidst i videoen – TO DIE FOR!!)

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reality tv