De store øjeblikke

Jeg er blevet kørt ned :(

Jeg føler mig virkelig uheldig fortiden! En ulykke kommer sjældent alene, er det ikke det man siger??

10672279_10152485059223845_8737754910695006202_n

Overskriften lyder meget drabeligt, men det var det ikke og det hele er udelukkende min egen skyld! Jeg parkerede ude foran en kiosk lige hvor jeg bor, går ind og da jeg kommer ud igen kan jeg se min bil rulle tilbage. JEG HAVDE FUCKING GLEMT AT TRÆKKE HÅNDBREMSEN!!!! Jeg løber alt hvad jeg kan for at nå at komme om bag bilen for at stoppe den, da den er ved at rulle ind i en træpæl (sådan en træpæl der sidder ved vejbump). Jeg når om bag bilen og det eneste jeg tænker er at den ikke må ramme pælen. Så så dum som jeg er sætter jeg mit ben ind foran samtidig med at jeg med resten af min krop prøvede at stoppe bilen. Det lykkedes så desværre ikke! Mit ben blev mast mellem bilen og træpælen.

Fik så ondt i mit ben at jeg slet ikke kunne stå på det. Jeg var sikker på at det var brækket! Ambulancen kom og jeg blev kørt til Hvidovre med manden i en bil bagved. Jeg fik så meget morfin i ambulancen at det var nok til en fuldvoksen mand og mine smerter var stadigvæk ligeså store! Det gjorde mig mega bekymret. Mit ben kommer til røntgen og jeg bliver kørt tilbage. Den er heldigvis ikke brækket!!! Det er jeg fandme glad for. Men fordi min muskel i benet er blevet mast så voldsomt er mit ben nu meget hævet. Derfor ville lægerne gerne have at jeg skulle blive natten over, da hvis mit ben hæver mere op skal jeg haste opereres. Så de kommer ind for at holde øje med mit ben hele tiden nu for at holde øje med mit ben. Da de målte omkredsen af begge mine ben var det ben jeg havde fået mast 2 cm større i omkredsen.

Så nu ligger jeg her på Hvidovre helt alene og deler stue med en ældre dame. Bare hun ikke snorker haha! Godt min mand er kommet med min computer så jeg kan se nogle film. Håber virkeligt at jeg må komme hjem imorgen.

God lørdag aften til jer derude <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

15 kommentarer

 • Louise Cecilie

  Ej Line Sofie dog :-O
  Det lyder sku ubehageligt – rigtig god bedring!
  Godt du har så god en mand ved din side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak 🙂 Ja han kom lige med Mac D, men var nød til at gå igen da vi jo har vores lill søn han skulle passe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min første indskydelse kunne være KOMPARTMENTSYNDROM!
  Det er hvor der bliver dannet så stort et tryk, at musklerne begynder at ødelægge sig selv!
  Min søster blev kørt ned forrige år, og tog til vagtlægen, hun blev sendt hjem, og fik af vide at hun skulle kontakte egen læge om 14 dages tid, hvis det fortsat gjorde ondt. Dette skete en lørdag, om mandagen tog hun til læge, og blev sendt direkte på operationsstuen, et par timer mere, og benet var røget. Nu har hun mistet store dele af musklerne!
  Det er VIRKELIG ikke ofte set, nævn det for sygeplejeskerne, det er højst sandsynligt ikke noget de har set før, og derfor ikke deres første indskydelse.

  God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sofie

   Wow, det lyder godt nok vildt! Kan din søster bruge det opererede ben i dag ??? Og er det blevet mindre end det andet ben, nu hvor hun har mistet muskelmasse? Jeg har hørt om syndromet før, så jeg spørger af nysgerrighed, det håber jeg ikke gør noget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ej i må ikke snakke om det, bliver helt nervøs ! 🙁 Min ben er hævet 0,5cm yderligere end fra igår aftes..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det er lige præcis det de har sagt!!! Et eller andet syndrom de ville holde øje med. Åh Gud 🙁 Hvordan går din søster så idag?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hun har mistet store dele af den muskelmasse der får foden til at være ‘vandret’, altså nu hænger hendes fod mere, hvilket gør at nu hun er træt eller for hurtig, har hun tendens til at snuble. Hun har en stor bule som går meget ind, og et ar på 30cm, så hendes ben er tildels blevet mindre..

   Hvilket sygehus ligger du på? Hvis de tror at det kan være det her, kan det ikke gå hurtigt nok med en operation OVERHOVEDET, det tryk der er i dit ben bliver større og større hele tiden, så at blodforsyningen hæmmes, hvilket gør at muskler og nerver ikke får det ilt de har behov for, og derfor bliver de ødelagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hold da op! De tror ikke at det er det, men de ville beholde mig så de sikrede sig at det ikke kom til at ske. Lægen bliver ved med at sige at så længe mit ben ikke bliver hård er det godt og det er det i hvert fald ikke endnu.. Jeg ligger på Hvidovre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Jeg har lige spurgt min søster om hendes var hårdt, det mener jeg ikke at jeg har hørt at det var (jeg var ude at rejse da det skete)
   Men man har sindsyg mange smerter, du er garanteret på medicin nu, men folk der har prøvet det siger, at det er meget værre end at føde..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Min søster har lige svaret, hendes ben
   Var lidt hårdere end normalt – men ikke meget

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eliana

  Huff. Svært uheldig du er:( Du får ha god bedring. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natacha

  God bedring med benet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, stakkels dig!
  Rigtig god bedring 🙂
  – Beauty By Ebay.
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eliana

  Håper alt står til bra med deg. Tenker mye på deg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De store øjeblikke