My baby musthaves - ULD!!

Paradise Hotel del 6

Tre højdepunkter fra Paradise Hotel

  1. At overleve første uge på hotellet, det betød bare at nu var spillet for alvor igang!
  2. Da jeg røg ud dagen før finalen, men kom ind igen.
  3. FINALEN!!!!

At ryge ud dagen før finalen

Den gjorde virkelig ondt!! Prøv at forestille jer at være med i spillet helt fra start af og så ryge ud dagen før finalen. Jeg var sur, bitter, kunne have slået ihjel og ville bare så gerne hævne mig! Men da vi røg ud tænkte jeg bare at nu var det slut, hvordan skulle jeg dog nogensinde komme ind igen når finalen er lige om lidt? Aldrig! Gameover!

Jeg var så sur og skuffet at jeg rystede over hele kroppen. Og ikke nok med det, skulle vi optage en scene måske 5-6 gange før vi måtte gå. Det var vores exit scene hvor vi gik op ad trappen og holdte i hånden. Hver gang blev vi bedt om at komme ned forenden af trappen igen for så at gå op igen. Men det var ikke så meget det der pissede mig af. Det var mere det at hver gang skulle vi ned at stå så Frederik, Melissa, Martin og Maria kunne sidde og glo på os. Havde mest af alt bare lyst til at løbe op af den trappe og aldrig komme tilbage!!

10252151_10152468643988845_3817371845167627916_n

Kan huske da Jon og jeg var i en bil med nogle fra produktionen på vej til det hotel vi skulle bo på, at der var en der sagde til mig at meget kunne nå at ske endnu og at jeg/vi ikke skulle tage det så tungt. Men vi lagde intet i det han sagde og bemærkede det nærmest ikke. Da vi ankom til hotellet får vi af vide at vi skal stå klar dagen efter på et bestemt tidspunkt og at vi ville blive samlet op. Vi havde ingen idéer om hvad vi skulle og man kunne nærmest gætte sig i søvne – for ja, alt kunne ske. Dagen efter bliver vi samlet op af en stor bil hvor der sidder andre deltagere fra PH som tidligere har været inde. Ingen af os havde fået af vide hvad vi skulle, men vi kunne nok godt lidt regne ud af vi var juryen til finalen.

Da vi ankommer til PH er vi alle meget spændte på hvad der skulle ske. (Kan kun huske det her i brudstykker) På et tidspunkt får vi i hvert fald af vide at juryen skal stemme den dreng og den pige ind de synes var den mest værdige vinder. Okay, whaaaaaaat?!?! Det var den vildeste følelse jeg fik igennem min krop på det tidspunkt, for da jeg så rundt på det andre piger var jeg 99% sikker på at jeg ville blive valgt. No offence til de andre piger, men jeg havde som sagt været med fra starten og var nået så langt. Med drengene var jeg faktisk lidt mere i tvivl, for både Jon, Gleager og Ronnie sad der – og de alle tre havde kæmpet godt og var stærke spillere.

Da vi så får af vide hvad de andre nede på hotellet har fået til opgave, tænkte jeg at Frederik nok gav sig først. Eller rettere – JEG HÅBEDE SÅ INDERLIGT AT DET VAR FREDERIK DER GAV SIG. Jeg skal love jer for at det var nervepirrende da Jon og jeg skulle stå sammen med Rikke og vente på hvem der kom op ad trappen. Det føltes som en evighed at vente!! Da jeg så kunne se toppen af Melissas hår var jeg jo ikke i tvivl om jeg det var mig der kom ind igen og nøøøøøøøj hvor det føltes godt i maven. Ikke kun det at jeg nu var opsat på at komme ind og vinde det lort, men også at jeg skulle ind og vise mit ansigt frem til Martin og Maria. Jeg havde så meget hævn i min krop at jeg nærmest sitrede og havde bare lyst til at stå og råbe ‘HAHAHAHA‘ lige oppe i deres ansigter.

1381909_10152468658343845_987478048142869340_n

Da jeg kom ind og så dem i øjenene tænkte jeg ‘den søde Line Sofie er taget hjem og nu skulle de bare sparkes ud med hoved og røv’. (Så indebrændt var jeg!!) Jeg havde heldigvis en lille fordel og det var at jeg vidste hvem juryen bestod af. Det holdte jeg selvfølgelig for mig selv og fortalte det først til Frederik da vi var alene.

(vil gerne undskylde den dårlige kvalitet af billederne, men de er taget fra min mobil på computeren)

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

8 kommentarer

  • Alexandra

    Hej Line Sofie 🙂
    Det at Maria og Martin i sin tid, valgte at stemme dig ud dagen før finalen, var det ikke noget som påvirkede jeres venskab da I kom til Danmark igen. Mit indtryk var da, at I virkelig stolede på dem?

    P.S – Mega fedt du vandt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eliana

    Skjønner godt du var bitter og lei deg. Men ph er jo ett spill. Og mann vil jo ha ut de sterke. Det er jo ett kompliment til dere. Men glad dere vant da 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hej Line Sofie. Tusinde tak for at du deler ud af dine oplevelser, rigtig dejligt at få stillet sin nysgerrighed omkring programmet 🙂
    Hvis det ikke er for personligt, kunne det være fedt at høre om sit og Jons forhold! Og forholdene til de andre phdeltagere(f.eks. Pernille efter hun blev smidt ud), efter i er kommet hjem. Og dit forhold til Martin og Maria efter de smed dig ud.
    Og en sidste ting, hvordan det var da Pernille røg ud.
    På forhånd tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Kunne du evt. tænke dig, i et indlæg, at svare på hvordan det var at sidde i “skriftestolen” i PH? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Hej Line Sofie! Kan super godt lide dine PH-indlæg 🙂 Bare et lille tip – du kan tage et screenshot af skærmen (ligesom på iPhone), i stedet for at tage billeder med telefonen af din computerskærm. Du trykker bare på command (cmd) + shift (op-pilen) + 4-tals tasten samtidigt. Så kommer der et + op, så du kan markere det du vil tage billede af. Billedet bliver så automatisk gemt på skrivebordet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hahahahahaha 😀 Tak for tippet, virkelig tak. Jeg er nybegynder med en Mac, så kan ikke finde ud af en skid hehe 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det er jo herre nemt hehe 😉 Tak igen

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katrine

      Haha, det var godt! Det tog mig også rimeligt langt tid før jeg opdagede det :-)! Godt du kunne bruge det!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My baby musthaves - ULD!!