HAPPY 18TH BIRTHDAY!!

Sammen er vi stærke!

fb_default

 

Det her er noget som står mig meget nært og jeg håber sådan at man snart kan finde en kur mod den lorte sygdom. Det er jo så forfærdeligt altså! Nu har jeg været pårørende til denne sygdom en del gange. Min elskede far er lige død af denne sygdom, min smukke farmor dødede for snart to år siden og min farfar tabte også kampen mod kræften min. MEN, min dejlige mormor har overlevet kræften! Det er ikke så tit at man hører om dem der har vundet over kræften og dem skal vi huske at hylde og værdsætte hver dag <3

Igår så jeg et program på TV2 om cancer patienter. Årh hvor mit hjerte blødte og sikke mange tårer jeg fik fældet. Det må være så frustrerende at være uheldredelig syg og vide at nærmest igen behandling kan hjælpe dig til at blive rask igen. Jeg følte så meget med de to patienter man fulgte igår, det handlede om modersmærkekræft.

Jeg håber så inderligt at i støtter knæk cancer, en lille slat kan være med til at gøre en stor forskel. Husk på at det kan ske for enhver, unge som gamle.

Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret af nogen, men derimod en besked fra mit hjerte til alle jer. Og jeg håber at i vil donere et lille bidrag til Knæk Cancer <3

Du kan give et bidrag HER

God fredag aften til jer.

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY 18TH BIRTHDAY!!