30% RABAT PÅ ALT

Back to reality

reality-check-1023x6821

Ja altså ikke på tv, men tilbage på arbejdet.

Jeps, jeg har været væk fra arbejdet i lidt over 1 år!! Det er sindssygt så stærkt som tiden flyver afsted når et barn kommer til verden hehe. Starter tilbage på job imorgen, dog kun på halv tid i denne uge pga mit ben stadigvæk ikke er i 100% iorden. Glæder mig til at komme tilbage på job og se alle de andre igen. Det bliver rart at få gang i sin hverdag igen!

Jeg starter imorgen kl9, så det bliver spændende. Er også ret spændt på hvordan det kommer til at gå med Victor om morgenen og det at jeg også skal gøre mig klar. Nu er vi jo heldigvis to voksne herhjemme, så vi kan hjælpe hinanden. Men stadigvæk, håber vi kan få det til at gå op, hehe.

Jeg arbejder i H&M som salgsleder support hvor vi står og går en hel dag. Så jeg kommer nok til at være herre træt i benene og ryggen det næste stykke tid. I må krydse fingrene for mig!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

 • elisabeth

  Held og lykke!! Håber ikke det vil tære for hårdt på dit skadede ben. Forhåbentligt giver din chef dig plads til at den kan komme sig ordentligt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • elisabeth

   * mente selvfølgelig DET 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Mange tak 🙂
   Altså hun er jo godt klar over at jeg ikke er ved mine fulde fem, så lad os håbe at de tager hensyn hehe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  og hvad laver man så når man er salgsleder support? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% RABAT PÅ ALT