SERIØST??!!?!!??

Idag er det en måned siden

Death-Quotes

Idag er det en måned siden at min far gik bort <3

Der går ikke én dag hvor jeg ikke tænker på ham! Jeg savner ham så sindssygt meget og kan virkelig mærke at han mangler i min hverdag. Jeg mangler det med at jeg lige kan ringe til ham, eller bare sende ham en sms hvor han svarer mig tilbage. Det er så underligt det hele syntes jeg.

Jeg græder ikke så tit. Det er nok fordi vi har været meget forberedte på hans død – og så alligevel ikke. Man bliver nok aldrig helt klar til at tage afsked med en man elsker, uanset hvor meget man ønsker at personen får fred <3 I mandags på arbejdet sad jeg og snakkede med min kollega i frokost pausen om min fars og hans forløb. Vi snakkede om alle de ting jeg har snakket med folk om 100 gange, men på en eller anden måde ramte det mig alligevel. Så blev helt ked af det og mine mine øjne blev fyldt helt op med vand. Det kom helt bag på mig at jeg reagerede på vores samtale, specielt nu hvor jeg har snakket om alle de ting med mange mennesker nu. Tror også at min kollega blev lidt chokeret over min reaktion, men sagde at det skulle hun ikke tænke på og at det selv kom lidt bag på mig.

Puha, bliver helt rørt over at skrive det her indlæg…….

I LOVE YOU DADDY, FOREVER I MY HEART

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

5 kommentarer

 • Bettina

  Det er virkelig smukt skrevet – en kæmpe ros til dig. Man kan så meget fornemme at du skriver dine indlæg fra hjertet hver gang og så lige en skefuld ekstra ærlighed og kærlighed oveni. Det synes jeg er fantastisk og af netop den grund bliver jeg ved med at klikke ind på bloggen for at følge med 🙂 Varme tanker til dig og din familie i en svær tid efter din far er gået bort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak, det var meget sødt skrevet af dig <3
   Dejligt du gider følge med, det er skønt med faste læsere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Åh… Det er det værste i verden. Jeg mistede min egen far for et år siden i en alder af 19 år. Han blev kun 38 og jeg savner ham hver dag ligesom du gør. Jeg er selv lige blevet mor, som du er – og tanken om at min far ikke skal se min søn vokse op, gør simpelthen så ondt! Og jeg kan forestille mig, at du har det på samme måde.

  Puh. En masse tanker til dig og tak for at dele det med os. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det er jeg ked af at høre! 🙁
   Ja det er hårdt, man havde håbet på at ens søn kunne vokse op sammen med sin morfar istedet for nu kun at kunne se billeder eller fortælle om ham..
   Sender tanker tilbage til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hej Line, jeg har løbende fulgt med i din blog, og jeg kan udmærket forstå den sorg du føler, når man mister en person, som står ens hjerte nær. Jeg kan dog ikke forstår, at du konsekvent efterlader os læsere med det indtryk, at det er din rigtige far, som er gået bort. Så vidt jeg husker, har du tidligere nævnt, at det var din stedfar, der var syg. Hvis din rigtige far kender til din blog og alt det positive, som du har skrevet om din stedfar, bliver han så ikke ked af, at folk tror, at det er din rigtige far, der er død? Jeg vil på ingen måde underkende den kærlighed og det forhold, som du tydeligvis har haft til din stedfar, men undre mig bare over den måde du skriver på, når du stadig har din rigtige far. Din far kan måske hjælpe dig lidt med at komme igennem din sorg?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIØST??!!?!!??