Legetøj til under 200kr!

KIM KARDASHIAN, WTF?!?!?!

KKface(rgb)watermark

Jeg er målløs! Jeg ved slet ikke hvilket ben jeg skal stå på mht det her billede. Jeg kan faktisk slet ikke se budskabet eller det fede i billedet. Jeg forstår det faktisk overhovedet ikke! Det skal lige siges at jeg er kæmpe fan af Kim Kardashian og har set hvert eneste afsnit af deres serier og følger dem i hovede og røv hehe. Men jeg syntes faktisk at det her billede er usmageligt. Er det virkelig det der skal til før at folk får ens navn på læberne? Jeg tog faktisk mig selv i at tænke, hvad mon Kanye West siger til det? Han syntes sikkert at det er kunst og bla bla. Men jeg er altså ikke vild med det!

De andre billeder fra den samme serie kan jeg derimod godt lide! Jeg elsker hendes kæmpe røv (om den er ægte eller ej) og syntes klart at hun skal vise dem fra – for den er jo virkelig perfekt – men mega stor haha.

Hvad syntes i om Kim Kardashians billeder????

kkcover2(rgb)watermark kkmiddle(rgb)watermark kkcover1(rgb)watermark

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

22 kommentarer

  • anna

    Jeg synes hun er en smuk kvinde og med flotte kurver…men billederne er desværre af så ringe kvalitet – det virker utroligt billigt. jeg er sikker på man kunne have lavet nogle flotte sensuelle billeder..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Kan kun give dig ret i det hele

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes faktisk det er nogle lækre billeder, som viser, at det er okay at have kurver og stadig være lækker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg elsker også når folk med kurver viser sig stolt frem 🙂
      Syntes bare godt at man kunne have fundet en mere sorber måde at vise det på..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line K

    Synes billederne er usmagelige.. De ser utroligt discount agtige ud de billeder.. Men er jo smag og behag 🙂

    Jeg tænker bare på diverse super flotte billeder af hende..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Kan af en eller anden årsag godt lide dem. Synes hun er vildt smuk og har en krop man kun kan misunde. Billederne er jo provokerende og det kan jeg godt lide 🙂 dog ville jeg nok ikke selv gøre det, af hensyn til mine fremtidige børn. Nu er Kim jo mor, og synes godt hun kunne have tænkt på konsekvenserne hendes barn/børn må leve med, når de vokser op og finder ud af, at mor ligger på nettet – nøgen. Men hendes valg, smuk det er hun. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja det har du ret i 🙂 Det er også det jeg tænker på. Måske hun lod sig rive med? 😀 haha

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Altså ingen tvivl om hun har en smuk krop, det er der slet ingen tvivl om, men jeg synes virkelig at billederne er usmagelige. Også det med hendes numse. Jeg har virkelig lyst til at skrive ad til det. Og især der hvor man ser hende forfra. Altså hvad foregår der

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      On point! det er lidt en skam, hun har ellers god smag i alt hvad hun laver.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Jeg er heller ikke den store fan af de her billeder – alt hvad hun har sagt og arbejdet hen imod falder fuldstændig til jorden nu. Nuvel; hun er smuk og har smukke former, men det virker lidt på mig som et desperat forsøg på – ja, jeg ved det ikke.. Jeg er selv vild med the karashians og synes især kullenes fantastisk. Hun lavede faktisk på et tidspunkt nogle billedet til lamar i bryllupsgave – tror faktisk det var kort inden de blev skilt. Men anyways – så synes jeg at de var mere smagfuldt. Men det er smag og behag. Jeg må bare indrømme at de billeder af Kim Kardashian West ødelægger lidt det hele.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      * og synes især khloe er fantastisk – skulle der stå.. Dumme iPad 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Sjovt du skriver det! 🙂 Havde tænkt mig at lave en indlæg om khloe snart 😉 Hende kan jeg også godt lide..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Da jeg så billederne var min første tanke “hold kæft hvor er jeg glad for at jeg ikke skal opfostre en pige i denne her forskruede verden”. Sikke et forbillede at sætte for sin datter. Hvornår blev det seriøst bare i orden at vise sin glatbarberede private dele frem?! Stakkels lille North når hun kommer i en alder hvor hun og hendes venner kan forstå hvor usmagelig og pinligt hendes mors stunt var.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Uhh ja, jeg gyser også lidt over det på North’s vegne! Stakkels lille pige.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • LK

    http://irinathediva.dk/ synes Irinas version er bedre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • elisabeth

    Okay, det her er på ingen måde for at antyde, at kvinder der har født ikke er smukke, for det ER de (se bare på dig selv, Line Sofie, haha), men sidder hendes bryster ikke riiimelig godt i forhold til at hun skal forestille at have ammet? Derudover tænker jeg lidt, at det jo efterhånden er slået fast at kvindelige former er smukt, selv i modeverdenen, så hvad er det egentlig hun prøver at bevise? Og derudover: Det er jo altså ikke særlig mange af os, der er født med disse kurver, så er billeder som disse egentlig ikke ligeså potentielt farlige for unge pigers selvtillid som de billeder af tynde, perfekte modeller alle altid snakker om ???

    Jeg synes det første billede er smukt, hun ligner næsten en kærlighedsgudinde, der bare er stolt af at vise sig frem. Og champagnebilledet er jo bare sjovt 😀 Men de to andre virker unødvendige, og, som i andre siger, smagløse. Under alle omstændigheder tror jeg der er brugt en del photoshop, og det synes jeg faktisk ikke er okay i nogen sammenhænge overhovedet. Kvinderne er jo alle smukke som de er, og der er ikke nogen god undskyldning for at få helt almindelige, smukke piger til at føle sig som det modsatte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja det har du ret! Der må helt klart have været brugt photoshop, og nej – det syntes jeg faktisk heller ikke er okay!
      Specielt ikke når det er Kim, som er et forbillede for mange unge piger.
      Men er enig i alt hvad du skriver, borstset fra at jeg slet ikke kan forstå budskabet i den billedserie 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • IOS123

    Årrh hold nu op… Alt for meget misundelse – det er da et mega godt billede og hun viser bare sin smukke krop frem ! Fordi man lige kan skimte lidt af de nedre regioner skynder alle tøserne sig at blive forarget og kalde det usmageligt…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det har på INGEN MÅDE noget med misundelse at gøre haha. Jeg forguder Kim K!! Men jo, min ærlige mening om billedet er at det er usmageligt. Siger jo heller ikke at hendes krop ikke er smuk – tværtimod. Kan bare slet ikke se meningen med billedet og syntes langt fra at det er et smukt billede…… Selvom jeg er vild med hende

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legetøj til under 200kr!