'EN CHANCE TIL'

Paradise Hotel – AFSTEMNING!

10624738_10152577873918845_6387966226962420568_n

Så tror jeg vidst det er blevet tid til en Paradise Hotel afsteming! Hvilken sæson synes du er den bedste? Skriv gerne i kommentarfeltet hvorfor <3

 

Hvilken Paradise Hotel sæson er den bedste?

View Results

16 kommentarer

 • Pernille

  Der er ingen tvivl om, at sæson 5 er den absolut bedste. Der er så mange fede personligheder med, og I er gode til at skælne mellem taktik og personligt. Så er der historien om dig og Jon med din kommentar “jeg tænder ikke på ham seksuelt” og så vil han have dig ud, men så ender I sammen. Og der er flere gange hvor du er tæt på at type ud, men så kommer der bare en biseksuel ind og vender op og ned på det hele. Der er i det hele taget mange gode twists med og når jeg ser afsnittet med den hemmelige fest er jeg altid flad af grin. Kort sagt så har den bare det hele og ikke bare sex og skænderier som det næsten kun handler om nu. Det er taktikken der er i fokus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er svært at sige, hvilken der er den bedste, men mine ynglings sæsoner er klart fra 1-5 sæson UDELUKKENDE fordi de der spiller spillet meget mere end i de resterende fem sæsoner – der er i hvert fald meget meget mere fokus på spillet fremfor at score, drikke og have sex i de første fem!!! 🙂

  Sæson 9 eller 10, husker det ikke, var også meget sjov men det var mest pga. Martin og Stolle som bare var SÅ sjove sammen 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sæson 4 og sæson 5.
  I sæson 4 var jeg helt vild med Diana. Hun var sgu en power woman og stod virkelig fast ved sine principper. Hun virkede samtidig oprigtig overfor de andre og kunne ikke lide at gøre andre kede af det, selvom hun var nødt til det nogen gange. Generelt for sæson 4 og 5 var folk gode ved hinanden og gode til at tage sig af hinanden på tværs af grupperne. Man kan ligeledes se at alle hygger sig i poolen og snakker sammen, selvom de spiller imod hinanden. Det virkede som om at de typer som deltog i paradise i sæson 4 og 5 appellerer mere til den gænse unge dansker, idet det hele ikke handlede om sex, hvem der har størst bryster, falske øjenvipper og extentions. Og jeg tror ikke at mange fra sæson 4 og 5 kunne finde på at melde sig til paradise i dag på grund af den udvikling, der er sket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Jeg synes sæson 6, 7 og 9 har været de bedste sæsoner. Sæson 6 var jo SÅ grineren, og folk virkede altid glade, selvom der var meget drama. Sæson 7 syntes jeg havde de største personligheder, og i sæson 9 er det nok mere produktionen, der skal roses – der skete jo virkelig noget hele tiden, det ene twist efter det andet, og meget af det var ikke set før. Var ret imponeret over de bare kunne blive ved med at finde på 😉 Forøvrigt synes jeg din sæson havde de taktisk stærkeste mennesker. Er sikker på en stor del af det er din fortjeneste 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  6 & 5, helt sikkert – Fed taktik og store personligheder + sæson 5 var min aller første sæson. (har dog stadig ikke set sæson 1+2, så lidt unfair bedømmelse måske) Sæson 9 var den værste – flade personligheder og så synes jeg, at der var decideret mobning i denne sæson, og alt for meget psykisk had. Det ødelagde sæsonen for mig,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg er helt enig med hensyn til sæson 9 kunne ikke holde ud at se det (men kan jo ikke lade være), men blev mega sur hver gang jeg så det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Når sæsonen står på så lever jeg mig fuldstændig ind i det 🙂 Men kan nærmest ikke engang huske dette års sæson nu, og slet ikke skille dem ad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Helt klart sæson 5, og så sæson 4 efter. Grunden til sæson 5 var så god var en masse ting, men den primære grund, som man husker sæsonen for var dig og Jon (jeg har læst din indlæg om jer, så det er ikke for at bringe ting på banen hehe), men det hele, udviklingen osv. var bare sååå fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvilken sæson synes du selv bedst om? (Udover din egen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Helt klart sæson 5 og så kommer sæson 4 lige efter! Der fik man virkelig nogle gode personligheder at se og det taktiske spil var meget spændende 🙂 Og min kæreste og jeg heppede så meget på dig… 😉
  Synes personligt sæson 9 er den værste pga. mobberierne og til tider ondskabsfulde mennesker og alt for meget druk, sex og ballade på den nederen måde. Det har også gjort at jeg nærmest ikke har set sæson 10.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Helt sikkert sæson 5! Fede personligheder, fokus på taktik og folk virkede generelt til at have en smule mere mellem ørerne i de første 5 sæsoner i forhold til nu f.eks. Jeg synes dog også, at reunion-sæson var SÅ SÅ fed! Mest pga. Frede, han er simpelthen så pisse sjov og en genial spiller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Der er faktisk lavet en undersøgelse om hvilken sæson der er blevet set mest, jeg kan ikke lige huske hvor man kan finde den, men jeg mener at sæson er den med flest seere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ria

   Jeg mente, at sæson 6 er den med flest seere 🙂 Men det var meget tæt på sæson 5..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Helt klart 5 – sjove mennesker, fede fester, grineren klip med jer osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Er du helt færdig med, at skrive om paradise?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Line Sofie.
  Første gang jeg er inde og læse din blog, har først lige fået kendskab til den 🙂
  Jeg har faktisk lige for nyligt set din sæson af Paradise Hotel. Jeg var slet ikke i tvivl, da jeg skulle stemme på hvilken en sæson der var bedst. Jeg har valgt sæson 5 med den begrundelse, at det var sgu rigtig Paradise dengang. Det var værd at se. I hvert fald hvis man sammenligner med sæson 9 (på nogen punkter), 10 og muligvis også den nye sæson som lige er gået igang.
  Derudover synes jeg Frederik er én af de sjoveste, og at du var én af de sejeste piger der var på hotellet.

  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'EN CHANCE TIL'