Ta' nu en slapper!!!

Paradise hotel del 9

Paradise Hotel arkivsolo

Eftersom de fleste af jer har spurgt ind til mit og jon’s forhold, tænkte jeg at jeg ville lave et lille indlæg om det.

Som alle nok ved er vi ikke kærester mere. Det er rigtig mange år siden nu og vi har ikke talt sammen i noget der ligner 4 år.

At blive kærester på et program som Paradise Hotel har nærmest ingen fremtid. Paradise Hotel er en fantasi verden og man lærer hinanden at kende på et tamt grundlag. Det er klart at jeg kun skriver ud fra mine egne erfaringer og holdninger, men generelt er der ikke særlig mange forhold som holder. Jeg tager hatten af for dem som kan, blandt andet Anna Due som nu også har fået barn med en fra Paradise Hotel (for man skal være lavet af et specielt materiale hehe).

Jeg lyder nok som lidt af en gnavenpot, men jeg har svært ved at tro på at nogen vil forblive kærester – prove me wrong hehe. Det er en falsk verden man bliver forelsket i og man lever i sin egen lille osteklokke indtil man kommer hjem igen. Det at komme hjem er nok det sværeste! Dengang jeg var med var vi på jobs torsdag, fredag og lørdag på hele landets diskoteker. Her er det meget svært at undgå at blive jaloux, da mange vil have fat i ens partner. Om det var mig eller Jon. Det er svært at have et forhold under pres, altså at alle øjne konstant er på én – om man nede at handle sammen, på shopping osv. Det at man ikke kunne være anonym var meget svært!

Mit og Jon’s forhold har altid været dødsdømt! Jeg syntes faktisk at vi havde mange problemer og vi havde altid mange “snakke”. Det gik virkelig ikke godt – men det har nok også noget at gøre med at han faktisk var mig utro kort tid efter vi kom hjem. Jeps i læste rigtigt!! Det er ikke noget nogen ved, kun meget få mennesker i mit liv. Det dummeste jeg gjorde var at “tilgive” ham og blive hos ham. Aldrig gå tilbage til en fuser piger! Det gjorde jo selvfølgelig at jeg ikke stolede på ham og det var rigtig svært for mig når han skulle i byen uden mig – fordi jeg var bange for at det skulle ske igen. Så allerede fra start af var vores forhold ødelagt, selvom facaden viste noget andet.

Det var også ekstra svært for mig fordi jeg boede i Århus sammen med ham. Kendte ikke byen og kendte ikke rigtigt nogle mennesker (de fleste var fra PH), så følte mig faktisk meget ensom i starten. Selvfølgelig fik jeg venner og snakker da også nogle gange med nogen af dem, men man kunne ikke lade være med at tænke ‘mon de kun er venner med mig pga jeg har været med i PH?’. Det var ikke en rar følelse.

Så vores forhold kolliderede tilsidst, efter lidt over et år gik vi fra hinanden. Det var det bedste og sundeste vi overhovedet kunne gøre for hinanden.

Jeg er så glad og taknemmelig for at jeg dengang flyttede tilbage til København ligeså hurtigt som jeg overhovedet kunne. For hvis ikke, havde jeg nok ikke mødt den mand jeg er sammen med nu og tør slet ikke tænke på hvordan mit liv ville være uden min dejlige søn Victor.

Jeg vil gerne svare på jeres spørgsmål hvis i har nogle, men forebeholder mig også retten til ikke at svare hvis jeg syntes de er for personlige eller noget andet.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

28 kommentarer

  • Lise T

    Tak fordi du deler det om dig og Jon. Jeres forhold fyldte jo ret meget på skærmen dengang i var med i ph. Det er nok ikke det sjoveste emne at skrive om. Har tit tænkt på om det var svært at se de første afsnit sammen da i kom hjem, hvor du jo svinede ham lidt til osv 🙂 blev han sur eller kunne han godt smile af det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Selv tak 😉 Tror ikke han syntes det var så fedt at se, men han fik mig jo i sidste ende alligevel.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

    Fedt at du fortæller om det. Jeg har også prøvet det med at en ekskæreste er en utro, hvorefter man er så dum og naiv at man tilgiver. Spild af ens liv – men godt at du kom ud af det og er meget gladere nu. For mig tog det desværre også et år at komme ud af!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det tog også mig et år at komme ud af det, da han gjorde det i starten af vores forhold – ikke fedt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Marthe

    Så bra at du endelig skrev om det 🙂 synes dere var veldig søte sammen men skjønner at det er vanskelig. Btw, i norge sin paradise er det faktisk to stk som har klart seg som kjærester og nå er samboere 🙂 http://www.styleconnection.blogg.no hennes blogg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig godt indlæg, du har så meget ret. Vi havde også turen, jalousi og drama. Drengene kunne åbenbart ikke stå for “fristelserne” da Paradise ræset stod på, de følte sig virkelig som rockstjerner. Vi fandt sammen da det hele var slut og derefter har vi haft det super godt!
    – By the way, din blog er super god, og hvor er din dreng bare en lille charmetrold.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mie

      Begge jeres blogs er klart de bedste! I gør det super godt. Synes de andre bloggere herinde laver alt for mange sponsorede indlæg og en kan finde på af gentage et indlæg.. Men i to er så nede på jorden. Jeg ved godt at der skal sponsorede indlæg til også det er også helt fint, men fedt i også laver jeres indlæg uden de er sponseret og fedt i opdatere så tit. Har fulgt jer begge fra start og i er helt klart de bedste til at blogge efter min mening ihvertfald.
      Mvh mie

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvor er du sød, det er jeg glad for at høre! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      tak hehe 🙂 Selvom man ikke helt kan komme uden om de sponsorede indlæg!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Men sejt at i så fandt sammen igen! Det skal alligevel noget til at modstå alt det lort der kommer efterfølgende.
      Tak det var sødt af dig – og i lige måde, han er virkelig cute 🙂
      Hvor gammel er han nu?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Har forresten lige sendt dig et brev på FB 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • elisabeth

    Virkelig modigt indlæg, Line Sofie – hatten af herfra 😉

    Jeg har faktisk ét paradisespørgsmål, men ikke om Jon.. Hvad skete der mellem dig og Pernille? Som du selv kommer ind på i dette indlæg, er facaden jo sjældent hele sandheden, men dengang jeg så jer i Fangerne på fortet, tænkte jeg bare wow, hvis de har det så godt sammen nu, efter alt det der skete mellem dem på hotellet, så må det da være et venskab, der kan holde til det hele. Og derfor blev jeg lidt overrasket over, at du ikke nævnte hendes navn dengang du skrev om hvilke mennesker fra din sæson du så i dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Tak 🙂 Vi voksede faktisk bare fra hinanden. Vi var lidt to forskellige typer!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg kan huske i Paradise After Dark, hvor Jon deltog, at han bl.a. nævnte, at I ikke kunne være jer selv og nyde hinanden på f.eks. en restaurant uden at folk kom hen og ville få taget billeder med jer – endda et års tid efter Paradise Hotel var blevet vist, hvilket også resulterede og også var en af grundene til, at det ikke længere gik mellem jer. Ligegyldigt hvad der skete mellem jer, så er det da træls, at andre mennesker kan og skal være med til at ødelægge et forhold “bare” fordi man har medvirket i et program og derfor er “verdens stjerner” i nogles øjne – specielt de yngre børn 😉

    At Jon og dig ikke snakker sammen den dag i dag, er ikke meget anderledes end andres forhold, hvis de går i vasken, og det er klart at man derfor ikke har den vildeste lyst til at tale om en person, som man ikke længere har bekendtskab til og heller ikke når man så har mand og barn – af respekt for ham vel og mærke 🙂

    Jeg gad også godt høre om dit venskab til Pernille, og hvad der gik galt eller ikke gik galt – måske “voksede” i endda bare fra hinanden? Ved at Sanne og Nikoline var bedste venner da Sanne deltog i Paradise Hotel med dig – er det gennem hende at du lærte Nikoline og kende? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Nu var det så en bagatel i forhold til hvad der skete bag lukkede døre, men ja, det var en af grundende 😉
      Pernille og jeg voksede faktisk bare fra hinanden, men vi var også lidt to forskellige typer 🙂
      Nicoline og jeg vidste godt hvem hinanden var inden.. Men blev tætte pga Sanne!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Valerina

    Kan du ikke lave en indlægge om dig og din kæreste mødtes? – Og tillykke med din søn og hans fødselsdag ved det sent skrevet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sejt skrevet smukke!! Første gang jeg læser et af dine Ph indlæg, men elsker den ærlige og sober måde du gør det på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Nu skrev du sidste gang, hvem du fortsat har kontakt med i dag og det fik mig til at tænke på om du nogensinde ses eller snakker med Gleager, Martin eller nogle af de drenge, som du havde det godt med på hotellet? Dig og Gleager virkede især til at have fået et godt venskab på hotellet, men er det gået ‘tabt’ efter dig og Jon gik fra hinanden?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Nej desværre. Har ikke kontakt med nogle af de drenge mere! Vi er bare vokset fra hinanden 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Rigtig godt og ærligt indlæg!
    Utroligt at han kunne være utro, når han kæmpede så meget for at få dig inde i PH

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Tak! Ja det siger vel lidt om nogle mænd haha

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla

      Ja, det gør det..
      Tænkte egentlig lidt på hvordan var dit forhold til Maria og Line-marie da i kom hjem fra PH? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa T

    Jeg har netop genset dæson 5, så derfor googlede jeg naturligvis Jer 2 🙂 Ååh jeg håbede sådan at Jon var far til den lille lækkerbisken jeg då på din blog inden jeg fandt dette indlæg. Men jeg kan faktisk sagtens forstå det du skriver. At PH er så lsngt fra virkeligheden, så det er lidt selvskrevet at et forhold ikke kan holde …
    Livet går videre 🙂
    Stort tillykke til dig og Frederik – bedre sent end aldrig!! 🙂
    Nu hlæder jeg mig til at følge lidt med i din blog og se hvad “du er blevet til” 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Dejlig at man efter flere års tvivl, kan få svar på mange spørgsmål på dette indlæg.

    Men fortryder du det du havde med Jon?
    Var det noget du gerne ville have undgået?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ta' nu en slapper!!!