HURRA, VICTOR MUS 1 ÅR!

Søndags tanker

IMG_6981

Sidder lige på sofaen i min fars hættetrøje som jeg har arvet af ham og reflekterer over mit liv. Uanset hvor meget modgang jeg har haft det sidste stykke tid, føler jeg mig stadigvæk velsignet og heldig. Jeg er nød til nu at sætte pris på det jeg har! Min dejlige søn, min kæreste, min familie, mit job, min lejlighed, mine veninder osv. Her tænker jeg faktisk også på de små ting i livet som for nogle mennesker er store ting – at få varm mad på bordet hver dag, at jeg er sund og rask (hvis vi lige glemmer mit ben et øjeblik), at jeg har kørekort, at jeg har råd til nyt tøj osv.

Godt nok er jeg stadigvæk meget ked af tabet på min far og jeg savner ham så meget hver dag. Men jeg er nød til nu at acceptere at han aldrig kommer tilbage igen og at det uden tvivl var det bedste for ham <3 Nu vil jeg i stedet begynde at se fremad, prøve at se mere positivt på livet og få meget mere godt ud af min hverdag. Jeg vil nyde min søn endnu mere og vil huske at fortælle dem jeg elsker hvor meget de betyder for mig.

Vi havde en fantastisk fødselsdag for min søn igår. Vi fik rigtig mange lækre gaver og hyggede os helt vildt. Han fik blandt andet en cykel af sin farmor og farfar som er på billedet nedenfor – den er et hit hehe. Så idag var vi ude at trille en lille tur <3

Håber i allesammen får jer en dejlig søndag med dem i elsker.

IMG_6973

IMG_6974

IMG_6975

IMG_6976

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HURRA, VICTOR MUS 1 ÅR!