Pas på dit barn!

Ta’ nu en slapper!!!

Fotografi den 22-11-14 kl. 20.16 #4

Jeg laver ikke indlæg for at blive belært om forskellige ting. Jeg laver indlæg baseret på mine egne handlinger og meninger og nogle indlæg laver jeg fordi jeg tænker at det kunne være til en hjælp for andre.

Her tænker jeg blandt andet om mit indlæg ‘sover dit barn igennem om natten’, hvori jeg deler ud af mine egne guldkorn, hvad vi har gjort og hvilken bog der har hjulpet os. Nogle af jer får mig til at føle mig som en dårlig mor med de ting i skriver. Jeg ved godt at bogen ‘godnat og sov godt’ er meget omdiskuteret og at der er MANGE delte meninger om denne metode. Men som om jeg ville lade mit barn græde sig selv i søvn!!!! Jeg fandme en god mor og jeg tænker konstant på mit barns velbefindende. At nogle af jer ikke kan læse mellem linierne er så jeres egen skyld!

Føler også at jeg åbenlyst skriver at jeg kun har brugt nogle af tingene fra den metode. For mig handler det om at gøre hvad man syntes er bedst for sit barn og jeg har brugt lidt af bogen og lidt af min egen intuition. Så lad vær’ med at døm mig som mor før i har fejet foran jeres egen dør. Jeg siger ikke at jeg er fejlfri som mor, men jeg elsker min søn højere end livet selv og vil gøre alt for at han har det godt og får den kærlighed han har brug for – hvis ikke mere til.

Og nej, Victor har ikke fået adfærdsproblemer eller noget andet gylle af at vi har brugt dele af den godnat metode på ham.

PEACE OUT!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

10 kommentarer

 • Louise

  Øv øv der skal altid være nogen der tror de er bedrevidende end andre .. Så længe du tror på dig selv og det fungere for dig/jer så bliv ved ! Du er det bedste for din søn, det stråler jo ud af dine indlæg hvor meget du elsker den nye rolle som mor.. Fordomme osv vil der altid være, men du kan være stolt af det du gør ! Jeg håber du vender det døve øre til og fortsætter i den dur du gør.. Det er fantastisk at læse 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Der vil altid være nogen som straks vil starte debat… Samme problem på Facebook. Man skriver en simpel status og mange kommer med meninger, vil modsige og alt muligt bedrevidende fis.. Jeg synes du klarer din rolle som mor med bravour – det er i hvert fald det indtryk jeg har fået som læser. Og jeg tager imod dine gode råd med kyshånd, da jeg selv er blevet mor i år. Så bliv endelig ved med det 🙂 Og lad dig ikke gå på af modargumenter og negative kommentarer..
  Rigtig god søndag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Jeg synes du gør det pisse godt som mor! Kort og præcis kommentar, hehe 😉 Man kan tydeligt mærke din kærlighed til din søn ud fra dine indlæg, jeg er sikker på at han bliver en god dreng! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skrev en kritisk kommentar, og jeg er da ked af, hvis det at man er uenig er lig med, at man synes, du er en dårlig mor. For det er bestemt ikke mit indtryk. Jeg synes, du er en fantastisk mor – ellers ville jeg heller ikke læse med 🙂
  Den eneste grund, til jeg postede et link til noget kritisk om metoden, var, at der måske er nogle, som tager bogens metoder FOR bogstaveligt – og det var mere for at oplyse om den anden side.. Som jeg forstår det, har du jo heller ikke fulgt metoden slavisk og ladet barnet græde, men brugt det med nogle rammer for søvnen. Men det var for at oplyse om den anden side, inden andre søvndesperate forældre kastede sig naivt ud i at følge metoden fuldstændig bogstaveligt. Altså ingen kritik af dig – men lidt oplysning om ulemperne ved at glemme sin sunde fornuft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det har jeg også respekt for!
   Men tak for det hehe 😉
   Ingen sure miner her, havde nok bare misforstået det du havde skrevet..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej line Sofie.
  Uden at lyde stalker agtig har jeg læst din blog igennem i går og i dag. Da jeg så dig i PH syntes jeg at du virkede som en meget reel ‘lige-ud-afvejen’-person. Og ved at læse det her, tror jeg at jeg havde ret 🙂 du virker som en kvinde der vil det bedste for sin søn og sin familie. Jeg blev enormt rørt af at læse dine indlæg om din far. Jeg er ved at uddanne mig til sygeplejerske, og jeg synes det giver rigtigt god mening at læse om folk der går igennem sygdomsforløb. Og jeg synes det var enormt slående at læse om at dine forældre var frustrerede over at der kom vikarer som de skulle lære op. Tilnslut vil jeg bare sige at du har din dreng er så sød, og jeg bliver komplet skruk af at se din lille søn.
  Mange hilsner Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak, det var en rigtig sød hilsen <3 Og dejligt at du gider at læse med, det betyder meget for mig!
   Jaaa er også lidt stolt over ham hehe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på dit barn!