Vind LIBERO bleer + dyredragt

Tror du på ånder?

heavenly-lights

Det her kommer nok til at lyde lidt underligt, men jeg har det som om min far er tilstede herhjemme nogle gange. Jeg tror virkelig på at der er noget mellem himmel og jord, så for mig ville det ikke være mærkeligt hvis min far virkelig var tilstedet herhjemme.

Jeg har en gang hørt at små børn ikke har det filter for øjenene som voksne har, så derfor kan de se ting som vi ikke kan. og ved i hvad, det tror jeg virkelig på! Nu er Victor jo kun 1 år, men nogle gange hvis jeg har skiftet ham på hans puslebord og jeg sætter ham op mens jeg står ved siden af ham. Så kigger han nogle gange et sted hen hvor der intet er, ikke sådan et hurtigt kig, men nærmere et kig som om at der er noget det sted han kigger hen (også selvom det måske bare er en hvis væg han kigger hen på).

Ja når han så har gjort sådan får jeg pludselig følelsen af at vi ikke er alene. Jeg har aldrig haft det sådan før, nogensinde faktisk. Men efter min fars død er følelsen dukket op og Victor kigger ud i luften som om der er noget. Jeg håber så inderligt meget at det er ham og at Victor kan se ham, så han kan få et forhold til sin afdøde morfar, så freaky som det her end lyder <3 Det kan også godt være at det bare er mig og en ønsketænkning?! For jeg savner ham virkelig meget og jeg tager stadigvæk mig selv tit i ikke at forstå han er væk endnu. Og det gør mig da lidt ked af det, specielt nu hvor Victors udvikling bare er steget med 100%.

Har nogle af jer oplevet det før?

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

35 kommentarer

  • Maja

    Hej linesofie.
    Jeg har selv mistet min far, og vi (mig og mine søskende) har selv oplevet noget lignene 🙂 ja, så jeg tror ikke altid at det bare er indbildning!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • louise

    Kære Line Sofie
    Jeg tror der er mere mellem himmel og jord.
    Jeg er idag 25, men for 15 år siden mistede jeg min elskede farmor, og hun betød rigtig meget for mig… Jeg har for et par år siden haft en svær periode med depression, og på det tidspunkt kunne jeg når jeg skulle sove dufte hende, (det lyder mærkeligt) men kunne fornemme hun var der og passede på mig.. Savnet er også forstærket siden da, men jeg tror på at der er nogen der våger over os på et eller andet plan.

    Ha’ en god dag..
    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det er fantastisk og det gav dig vel også en form for tryghed? 🙂 Jeg håber og tror på at det er min far og specielt hvis min søn nu kunne se ham <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • louise

      Jo helt sikkert.. og det kommer også jævnligt hvis jeg er ked af det eller har det svært.. 🙂 jeg tror så længe man er åben for det så er det rigtig nok..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg tror da helt sikkert din far er hos jer en gang i mellem.
    Jeg havde et meget tæt forhold til min farfar, og ind imellem kan jeg helt tydeligt lugte piberøg i mit ikke-rygerhjem, og så er jeg ikke i tvivl. Jeg synes det er en dejlig og smuk tanke, at de stadig er hos os.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja det er utroligt at sådan en lugt pludselig kan komme 🙂 Men ja, vi må håbe at de passer på os!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Efter at have set ‘Long Island Medium’ på TLC, tror jeg endnu mere på den slags 🙂 & du har ret i det med børn, det gælder også dyr!
    – Det er helt sikkert din far der er på besøg & passer på jer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja haha, hun er for vild 🙂 Jeg tror helt klart også på det!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

    Hej Line Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

    Hov.. Mærkeligt min besked ikke kom med.. ): -Det er ikke for at skræmme dig, men du får lige denne historie (:
    Min kusine havde for nylig besøg af en “spørgelsesjæger”, fordi de havde på fornemmelsen der var noget i huset.. Det var bare en lidt mere skræmmende opdagelse de gjorde sig, da det var datteren på 3 år, som tit var utrøstelig og så nogle dyr (primært insekter), som der ikke var andre der kunne se.. (De har 3 børn på 8, 3 og 11 mdr)
    Det viste sig, at der var tale om en besættelse (en dæmon) og at der under deres hus lå en portal til underverdenen..
    Det er virkelig crazy! Tror ikke så meget på det med dæmoner og underverdenen, men nok på man kan blive besat..
    Jeg håber det er din far, som holder øje med jer (; Det er nok ikke noget farligt noget, eftersom din søn ikke er ked af det (;

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      EJ!!! Hvor creepy, nu gør du mig helt bange haha 😀
      Tror nu at det her er rimelig harmløst, for han virker ikke påvirket når han “ser” det.. Havde de oplevet underlige ting da?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sidsel

      Ja, det er også ret creapy! Men ikke meningen jeg vil gøre dig bange. (;
      Ja, altså dd oplevede, at hun begyndte at blive meget sur – og rigtig ked af det når hun skulle sove på hendes værelse. Hun så tissemyrer, edderkopper og græshopper. 😮
      Men det er jo meget normalt, at børn i den alder ser ting, som vi andre ikke kan se..
      De fik samtidig fjernet et spøgelse fra huset – da de kunne lugte røg.
      Jeg synes ikke det gør noget, at der er ånder – så længe de er gode. (:

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hehe det er okay 😉 Håber nu aldrig at det kommer til at ske for os.
      Men ja, gode ånder er velkomne og gerne familiemedlemmer 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sidsel

      Nej, det håber jeg heller ikke 🙂
      God aften til dig og din lille familie 🙂
      Det er en spændende blog du har gang i her, så gælder mig til at følge med i fremtiden 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Tak og i lige måde 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasja

    Har prøvet fuldstændig det samme på nær at jeg ikke tror det er min far , men min farfar som også er død. Det startede da min søn var omkring 4 måneder tror jeg. Hver gang jeg skulle skifte ham, ude på toilettet når han skulle i bad, kiggede han altid ud i luften men oppe det samme sted, og smilede helt vildt , som han smiler til mig når jeg snakker og pjatter til ham. Det var lidt uhyggeligt, men stadigvæk tænkte jeg at hvis det nu var sådan noget, så måtte det være min farfar, eller hvertfald bare noget godt, nu hvor han smilede sådan. Jeg fortalte det også til mine nærmeste, og de tror det samme 🙂 så tror stadig ikke at det er mig der er skør

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det er man nok også nød til at tænke på! Det går jo ikke hvis man render rundt og er bange for det, så hellere se det som at det er et familiemedlem der passer på en. Jeg lader mig i hvert fald tro at det er min far hehe 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det virker ganske sandsynligt! Jeg er født Clairvoyant og har været Spiritual Teacher siden 2011 – uddannet af nogle af verdens førende inden for dette område.
    Alle børn fødes som som Clairvoyante og med alle deres Spirituelle Sanser åbne. De kan derfor Se, Hører, Føle og Vide ting som ikke har nogen fysisk oprindelse. Forældrenes åbenhed og accept af at der er mere mellem himmel og jord er afgørende for, om barnet holder sine sanser åbne. Hvis er barn får at vide nok gange, at det han/hun ser er pjat, så ender barnet med at tro på det. Men hvis forældrene bekræfter barnet i, at de ting som barnet oplever er virkelig (selvom forældrene måske ikke selv oplever det), så udvikler barnets spirituelle sanser sig i en positiv retning som vil hjælpe barnet rigtig meget når det bliver større.
    Jeg tror også, at de far er på besøg. Det er helt naturligt, at han gerne vil se hvordan det går med sit barnebarn og sin datter. I den åndelige verden er der ikke noget der hedder tid og sted – alting er i virkeligheden bare energi. Derfor kan din far være alle de steder han ønsker i det øjeblik han ønsker det. Hvis Viktor ikke skriger eller bliver bange for det, så behøver du heller ikke at være bekymret. Hvis din far har fortalt Viktor hvem han er, og Viktor smiler og er glad så kan du være helt tryg. Hvis Viktor skriger og panikker, så skal du nok finde en clairvoyant som kan få ånden til at forsvinde ;o) Men udfra det du skriver, og de vibes jeg fornemmer ved at læse dit indlæg, så kan du sagtens være helt tryg.
    Jeg håber det gav mening – ellers er du velkommen til at skrive til mig ;o)

    With Love,
    Sabrina
    http://LifeofSabrina.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det er bare SÅ spændende at høre/læse om! Jeg er så fascineret af den verden og gad virkelig godt at opleve en slags session (hvis man kan sige det sådan?) Min mor hun tror også på sådan noget og er faktisk meget spirituel. Hun er blevet læst et par gange og har altid gerne selv ville prøve det, da hun siger det er en slags øjenåbner. Men for at komme tilbage til Victor så er han på ingen måde bange eller ked af det, han sidder bare og stirrer på det sted. Og når han så gør det får jeg følelsen af at det er min far han kan se <3
      Kram LS

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Så tyder det meget vel på at det er din far ;o) Du kan sagtens tale til ham og hilse på ham, for at vise ham at du ved han er der ;o) du kan gøre det enten verbalt eller inde i dit hoved, for afdøde kan hører vores tanker ;o)
      Jeg havde en vild oplevelse for mange år siden, hvor jeg lå og sov og pludselig kunne jeg ikke trække vejret. Det var midt om sommeren, og jeg var ikke syg. Lige meget hvad jeg gjorde, så var det umuligt at trække vejret. Jeg var kun 11-12 år, så jeg panikkede og pludselig så hørte jeg en stemme som lød som min fars der sagde “Sabrina træk vejret, Sabrina Træk vejret” og pludselig kunne jeg trække vejret igen. Jeg var helt ude af den, bange og græd. Jeg kiggede ud i mit mørke værelse og så min afdøde farfar sidde på min sengekant mens han holdte mine hænder og kiggede på mig på en beroligende måde indtil jeg begyndte at slappe af. Bagefter så jeg at hele mit værelse var lyst op af engle som var igang med at helbrede hvad-det-end-var-der-gjorde-jeg-ikke-kunne-trække-vejret. Bagefter bad min farfar mig om at ligge mig til at sove igen, mens ham og en kvinde der lignede Mother Mary sad ved mig resten af natten, fordi jeg var så bange for at falde i søvn igen. Der blev ikke sagt et verbalt ord mens det stod på, og alligevel så var der en samtale igang hele tiden. Min farfar kom fordi jeg i mine tanker havde råbt på hjælp, og det havde han hørt.
      Det samme gælder din far, han kan også hører dine tanker Uanset hvilken situation du står i.
      Hvis det er, så udlodder jeg faktisk Readings i en advent konkurrence på min blog.
      With love,
      Sabrina.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

    Ja da min farmor døde, tror jeg havde det sådan i en 8 års tid. Puha jeg syntes ikk det var rart, var os kun 11 da hun døde. Det stoppede da jeg flyttede hjemmefra. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Kunne du ikke lide det da? Jeg kan godt lide tanken om at det er min far som besøger os 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • julie

      Nej slet ikke, men da jeg blev ældre kunne jeg godt lig hun var og passe på mig, men ikk da jeg var mindre, der blev jeg helt skræmt. 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det kan jeg godt forstå 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • LK

    Min morfar døde, før min lille fætter blev født.. En dag vi var ude i min mormors have sagde han som 3 årig “der står morfar oppe ved træet,” og legede videre, som det bare var en normal ting… Så tror helt sikkert også at de små kan se noget vi ikke kan se.. Og der har været meget mere med ham, nogen gange lidt skræmmende, 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Lidt uhyggeligt alligevel hehe 😀 Men syntes at det er SÅ spændende alligevel..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg tror også der er mere mellem himmel og jord. For 6 år siden mistede jeg min mormor, og der var en periode på omkring 6 mdr hvor der HVER AFTEN præcis kl. 19.30 ringede på døren, og når vi gik derud stod der ikke nogen. – Det gik op for mig det kunne være hende, og da det igen ringede på døren gik jeg ud og sagde; hvis det er dig mormor, så kom indenfor – så var der to..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ej hvor vildt alligevel!! 🙂 Blev du ikke lidt skræmt i starten eller var du bare afklaret med det?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg tror også der er mere mellem himmel og jord. For 6 år siden mistede jeg min mormor, og der var en periode på omkring 6 mdr hvor der HVER AFTEN præcis kl. 19.30 ringede på døren, og når vi gik derud stod der ikke nogen. – Det gik op for mig det kunne være hende, og da det igen ringede på døren gik jeg ud og sagde; hvis det er dig mormor, så kom indenfor – så var der ro..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • LineAmalie

    Jeg tror også på det! Når jeg passer min kusines datter på snart 2 år peger hun tit ud i luften og siger “hvem’ det?” Og hun vinker tit ud i luften når jeg har hende alene. Jeg er sikker på at hun kan se en eller måske flere, og jeg har selv det en grå skygge gå gennem deres gang. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Lidt spooky alligevel hehe 🙂 Men sødt, så længe hun ikke er bange jo..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • KK

    Hej
    Min onkel døde for 3 uger siden, efter at have været syg i rigtig lang tid. Den nat han døde, oplevede min fætter at min onkel ligesom kom forbi i hans drøm eller hvad det var og sagde farvel og fortalte at han nu har det godt. Har siden selv drømt lignende ting, eller hvad det er. Så tror helt bestemt på at der er mere end man lige regner med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det har jeg også prøvet med min far efter hans død 🙂 Men kun én gang og der stod han bare og smilede helt vildt og viste mig at han havde det godt <3 Jeg havde det meget underligt da jeg vågnede op, fordi jeg vidste at han 100% havde været forbi min drøm for at hilse på mig..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celina

    Da min morfar døde sidste år, han havde “far” rollen for mig en stor del af min barndom og opvækst, så vi havde et stærkt bånd, men især den første måned og efter begravelsen var jeg total zombie, (første gang jeg mistede en) en måneds tid efter vågnede jeg på hans dødstidspunkt, ved følelsen af jeg fik et kram, jeg fik det vildeste chok fordi det føltes så virkeligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind LIBERO bleer + dyredragt