Egoist mor!

‘Victor vinterklar’

Uhhh jeg elsker Uld og jeg går meget op i at Victor er klædt rigtigt på her om vinteren. Derfor ved jeg, at uld er det bedste du kan give dit barn på indenunder sit tøj. Det holder på varmen, men dit barn vil aldrig få det for varmt, da det er det bedste materiale der kan regulere varmen samtidig. Victor sover også kun i uld om natten! Joha er et mærke jeg kan stå 100% ind for og er godkendt til at bruge EU’s officielle miljømærke, EU ECOLABEL.

Jeg har købt to uldbodyer hos LEKMER.DK og lige nu kan du spare 20%!! 

Den mørkeblå stribet body kan du købe HER og den lyseblå stribet body kan du købe HER

IMG_7760

Victor går ikke endnu, men det er MEGET tæt på (siger den stolte moar hehe). Uanset om han kan gå eller ej har han brug for et par solide vinterstøvler til når sneen kommer. Fandt et par hos LEKMER.DK som er rigtig gode!! De er vandtætte, skridsikre og varme – er der noget som er vigtigere? Det tror jeg ikke hehe.

Mærket hedder Gulliver og de kan købes HER!

IMG_7766

Tænkte jeg lige ville købe en ekstra lille sjov ting til ham nu hvor jeg var igang med at shoppe hehe. Det kan jeg jo ikke lade være med altså! Og legetøjet hober sig mere og mere op herhjemme. Men jeg er nok ikke den eneste mor som har det sådan hehe.

Købte denne giraf hånddukke med et lille spejl i munden. Jeg syntes den var sød og Victor elsker de andre hånddukker han har derhjemme, da han godt kan lide at man napper ham med dem eller at han skal putte ting i munden på dem.

Giraffen kan du købe HER

1525764_10152574043783845_4214906484604056296_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egoist mor!