Drømmer mig tilbage!

Clairvoyant

psychic

Jeg gad så godt at besøge en clairvoyant!!! Min lyst til at se og prøve det er kommet meget efter min fars død. Jeg er på kort tid blevet meget spirituel (hvis det er det rette ord at bruge). Tror i hvert fald 100% på at der er mere mellem himmel og jord. Efter min fars død har jeg tit fornemmet hans tilstedeværelse og det kan jeg også se at Victor kan. Nogle vil mene at det er indbildning eller en ønsketænkning , men jeg tror virkelig på at han er der.

For ca. 7 år siden havde jeg altid et mellemstort billede af min oldemor med til mine eksamner. Det gjorde jeg fordi jeg var overbevist om at hvis jeg tog det billede med ville hun give mig held. Og jeg gjorde det hver eneste gang!

Nå, men nu har jeg bare fået et kæmpe ønske om at møde en clairvoyant og se hvad personen får frem ved min tilstedeværelse. Min mor har prøvet det flere gange og jeg ved at det gør noget rigtig godt for hende hver gang. Tænk at få af vide lidt fra fremtid eller måske høre fra nogle afdøde i familien. Ih det er da mega spændende sådan noget! Jeg skal nok komme til at prøve det en dag..

Er der nogle af mine læsere derude som har prøvet det? Eller har erfaringer med det?

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

8 kommentarer

 • Dorthe

  Hej . Jeg kan godt forstå hvad du mener . Jeg har selv for nylig fået en læsning som det hedder . En utrolig oplevelse , ham jeg brugte hedder Flemming Bille og han vidste intet om mig . Jeg har hverken facebook el lign ( i know det er old School ) . Han havde kun mit fornavn. Han kunne fortælle mig helt personlige ting som kun de nærmeste ved , og han hjalp mig med at se frem og tage en beslutning i mit liv . Det var virkelig alle pengene værd . Glæder mig til at læse om din oplevelse .
  Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ham ved jeg godt hvem er, han skulle vidst være meget “kendt” indenfor den verden..
   Min mor har fået en læsning hos ham engang, men jeg er stadigvæk i tvivl om jeg skal prøve ham. For min mor var ikke overdrevet imponeret 😉
   Men facinerende at han bare kunne fortælle alle de personlige ting uden at kende til dig!
   Glædelig jul til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har efterhånden prøvet det en del gange, og det er altid en dejlig rar fornemmelse at vide, at der er hul igennem. Men det er ikke kun i forhold til afdøde. Jeg synes generelt det kan give én rigtig god vejledning i forhold til, hvor man er henne i livet. Men der er selvfølgelig mange plattenslagere derude. Sørg for at tjekke om de er medlem af Clairvoyantforeningen (det er selvfølgelig ikke et must, men et godt kvalitetsstempel, hvis man synes det er en jungle)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ja lige netop, det er også derfor jeg gerne vil prøve det 🙂
   Har kigget inde på deres hjemmeside, der er heldigvis mange man kan vælge imellem..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Clairvoyance er fantastisk, fordi det, for mig at se, enten giver dig det svar du gerne vil høre, eller fortæller dig noget du slet ikke lige havde regnet med. Og jeg tror begge dele er virkelig sundt en gang imellem – bekræftigelse og aha-oplevelser. Så jeg kan ikke anbefale andet, end at du kaster dig ud i det, men husk at være kritisk, samtidig med at du selvfølgelig møder op med et åbent sind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ja præcis, gad virkelig godt at prøve det!! 🙂
   Det skal jeg nok huske..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sie Dannemand

  jeg ved præcist hvordan du har det! Og jeg kan kun anbefale dig at følge dit hjerte og gøre det!
  Jeg kan klart anbefale en som Hedder Cilje fra Englehuset i Odder, hun har indimellem Sittings på Sjælland!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer mig tilbage!