Endnu en julefrokost!

Det at græde når ens søn ser det!

 

10891968_10152641774288845_4728716424384618385_n

For en lille halv time siden sad jeg og hørte en af min fars yndlings sange på mobil. Det er Erasure med Always <3 Den blev også spillet til hans bisættelse, så den har jo fået en helt speciel betydning for mig nu.

Nå men sad og hørte den på gulvet mens min søn sad på skødet af mig. Blev overdrevet ked af det så tårerene bare løb ned af begge kinder på mig, kunne virkelig ikke holde det tilbage. Jeg savner ham så meget!!!! Men det der faktisk rørte mig aller mest var, at Victor opdagede at jeg græd. Så han tog sin stofble og prøvede at tørre tårerene væk fra mine kinder! På det tidspunkt smeltede mit hjerte fuldstændigt <3 Han gør virkelig min verden til et bedre sted at leve.

Jeg er på en eller anden måde overrasket over den måde han reagerede på. Det er jo aldrig sjovt at se sin mor græde, uanset hvor gammel man er! Men at han ligefrem tørrede mine tårer væk, kom bag på mig. Bagefter kiggede han mig dybt i øjene mens han “sympati græd” ved at lave et skørt ansigt og sige lyde som om han græd – det var lidt sødt hehe.

Her er linket til min fars sang, den er så fantastisk!! <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

  • Matilde

    De forstår så meget mere end man skulle tro. Det er ingen skam, at vise sine børn de forskellige følelser, som alle mennesker har.

    Kæmpe knus til dig Line Sofie. Det bliver nemmere med tiden – det lover jeg. Jeg har selv været der med min egen far.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg er også glad for at jeg gjorde det, men sådan havde jeg det først bagefter..
      Godt nytår til dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Uhh… Fik helt gåsehud af at læse ovenstående.. Hvor kan Du bare være stolt af din søn og ikke mindst dig selv! Er sikker på din far følger med ovenfra og er mindst ligeså stolt.
    Varme tanker herfra ♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tænker også det er godt at vores børn ser, at vi også kan græde. Min egen søn så mig græde i dag, da vi kørte over for at se min far, som ligger på intensiv. Men jeg synes det er mere naturligt at han ser at jeg græder, end hvis jeg var helt fattet og kar i mælet. Men ja, det betyder så meget, når de viser en omsorg. Så smelter ens moderhjerte <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja præcis! Var også glad for at jeg gjorde det foran ham, bare ikke lige mens det stod på. Der syntes jeg faktisk at det var lidt ubehageligt!
      Men efterfølgende var jeg glad for at jeg gjorde det, da jeg så hans reaktion på det <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en julefrokost!