Nelly julekalender 50%

En tur på børnemodtagelsen!

10696192_10152594348593845_7671161207030672544_n

Igår aftes var Victor, hans farmor og jeg en tur forbi vagtlægen på Hvidovre hospital. Han havde siden kl 17 kastet op. Tror han kastede op 10 gange, han kunne intet holde i sig. Det var virkelig ubehageligt at se ham sådan. Selv mens han sov kastede han op – og det var hér at jeg ikke kunne lide det mere. Tænk hvis han blev kvalt i sit opkast!!!

Det skal lige siges at han i torsdags var faldet ned fra en højstol ovre i vuggestuen og havde slået baghovedet meget hårdt. Efterfølgende var han blevet ligbleg og havde kastet op. Min kæreste hentede ham og tog ham til lægen, hvor lægen sagde at vi skulle holde meget øje med ham. Han måtte ikke sove mere end normalt eller kastet op – så kunne det jo være tegn på hjernerystelse! Heldigvis var han glad og virkede ikke påvirket af sit fald. Dagen efter kom han i vuggestuen og der var ikke noget som helst.

Igår da jeg havde holdt fødselsdag var han også rigtig glad – faktisk flyvende hehe. Efter gæsterne var gået og han havde sovet en lille lur gik det bare ned ad bakke derfra!! Ringede så til 1813 telefonen fordi jeg var usikker på om hans fald i torsdags kunne have noget at gøre med hans opkast igår. Sygeplejersken i telefonen sagde at jeg lige skulle se tiden an og hvis han blev ved med at kaste op skulle jeg ringe igen. Det gjorde han så og jeg ringede. Vi fik af vide at vi skulle komme kl 22 ud på hvidovre – heldig-fucking-vis var der næsten ingen mennesker da vi kom og vi ventede i maks en halv time!! Min svigermor kom og hentede Victor og jeg og kørte os derhen pga min kæreste ikke var hjemme. Dejligt at hun kunne hjælpe, ved seriøst ikke hvad vi skulle gøre uden hende <3

Efter vagtlægen blev vi sendt op på børnemodtagelsen da de syntes at han skulle tjekkes lidt nærmere. Efter forskellige tjek blev vi heldigvis sendt hjem igen! De mente ikke at der var noget alamerende galt med ham og at han måske havde fået en mave virus. Tror vi var hjemme kl 00.40 og Victor var selvfølgelig gået helt kold. Han sov inde i sengen hos mig i nat, for jeg kunne ikke lide tanken om hvis nu han kastede op i søvne igen. Der var intet opkast, så det er dejligt. Nu har han bare en ræsermave der siger spar fem, ikke så lækkert hehe. Men han er rigtig glad idag og vi har leget heeeeeleee dagen, det har bare været så hyggeligt.

Det var lidt en øv slutning på en ellers så god lørdag <3 Havde den bedste fødselsdag med min familie og jeg fik nogle fantastiske gaver <3

God søndag aften til jer!

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

 • elisabeth

  Åååårh, han ligner jo en sovende engel <3 Nogen gange er han altså skyld i, at jeg også ønsker mig én 😉 God bedring!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det var så synd for ham 🙁 Han havde det bare så skidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Åårhhh altså det lyder til at have været en hård omgang for både Victor og jer. Så hårdt at se sit barn have det skidt! Er glad for han har det bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly julekalender 50%