Endelig går han!!!

Jeg er en meget stolt mor til en lækker lille charmetrold på 13 mdr. der nu går. Eller okay, han går måske ikke 100% perfekt endnu, men jeg ved at den er der LIIIIIGE om lidt <3 Jeg vil gerne vædde med at han går juleaften hehe. Det ville være den bedste julegave – eller endnu bedre, den bedste fødselsdagsgave (har fødselsdag den 10 December). Men tror nu ikke at han 100% går til min fødselsdag.

Pædagogerne i hans vuggestue roser ham til skyerne. De siger at han spiser som et barn fra børnehaven, hvilket er meget men godt. Han er altid glad og de er også ret sikre på at der ikke går længe før han kommer til at gå helt uden hjælp. Det er så dejligt når ens barn bliver rost og man bliver sgu overdrevet stolt!

Der er i hvert fald fremskridt mht hans første skridt. Før ville han kun gå frem og tilbage ti gange mellem min kæreste og jeg og så syntes han at det var kedeligt. Men nu har han jo fundet ud af at han egentligt godt selv kan! Så han er blevet meget mere modig og tør nu at gå fra et sikkert sted (sofabordet) til et usikkert sted (midt ud på gulvet) uden vores hjælp. Det er rigtig dejligt at se, samtidig med at han er blevet rigtig dygtig til at stå og holde balancen selv. Så er sikker på at der ikke er lang vej igen <3

(Jeg havde ellers en video til jer hvor han går som jeg filmede igår, men af en eller anden irriterende grund kan jeg ikke få den uploadet på bloggen til jer!! Skal nok se om jeg kan få det løst, for vil herre gerne have at i skal se videoen hehe)

IMG_7710

IMG_7709

IMG_7714

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • Bettina

    Hvor må det være fedt! En kæmpe milepæl han har nået der… Tillykke med din super-skønne og dygtige tumling 😉 Jeg håber bare min på knap 8 mdr. snart kravler…. Hehehe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det er sååå dejligt 🙂 Glæd dig til det er jeres tur! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Projects