25% på NELLYs favoritter kun idag!

Glædelig Juuuuuul

Kære alle i dejlige og fantastiske læsere,

Jeg vil idag bruge bloggen til at takke jer og ønske jer en rigtig glædelig jul. Håber at i allesammen får lige det i ønsker og at i omgivet af dem som elsker jer. Jeg kan ikke andet end at føle mig velsignet og lykkelig over at i har taget så godt i mod mig herinde i blogland. Det betyder så utrolig meget for mig og i skal vide at jeg føler mig heldig <3

Tak fordi i gider læse med og tak for alle jeres kommentarer. Det betyder faktisk rigtig meget for mig når i svarer på mine indlæg! Der er måske nogle af jer som jeg ikke har svaret, så er det altså ikke med vilje – men måske er din kommentar bare blevet misset. Her undskylder jeg mange gange på forhånd!

På trods af at jeg ikke har haft min blog i særlig lang tid har i allerede været med mig igennem en del op og nedture. Tak for jeres støtte i forbindelse med min fars død og tak til alle jer der har givet sig tid til at skrive søde beskeder til mine indlæg om ham. Det har været en utrolig svær tid for mig, men jeg er stadigvæk glad for at jeg delte det hele med jer <3 Det vil jeg faktisk ikke være foruden.

Glæder mig til at skrive flere indlæg til jer i fremtiden og håber at i forsat vil læse med.

Ønsker jer alle en mega dejlig og glædelig jul. Håber i får lækker mad og hygge med familien. Vi skal være hos mine svigerforældre idag, det glæder jeg mig vildt meget til. Vi bliver altid forkælet i hovede og røv med lækker mad og kærlighed, så kunne absolut ikke ønske mig mere.

IMG_8241.PNG

IMG_8227.JPG

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

 • katrine

  Hej Line Sofie:)
  Tak for en rigtig god blog!
  Jeg synes det er SÅ flot og sejt af dig at du deler dine tanker og følelser omkring din fars død… Min mor har selv kronisk kræft og jeg bruger dine indlæg til at vende mig til tanken om at hun nok ikke er her til næste jul.
  Så ville bare sige: tak for dem og håber at du vil lave mange flere.
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak skal du have 🙂
   Jeg er glad for at du kan bruge den til noget, det har nemlig også været derfor jeg har åbnet mig op!
   Ked af at høre med din mor, håber hun er stærk..
   Glædelig jul til dig/jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Som jeg skrev på din istagram, det er mig en fornøjelse at kunne følge dig efter PH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rewelacyjnie!. Dziękuje za to Państwu! Zachęcam innych do lektury artykułu. Mam pytaniedo Ciebie i w związku z tym czekam na kontakt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på NELLYs favoritter kun idag!