Roskilde-fucking-syge!!!

Hurra, jeg har fødselsdag!!

10356162_10152599033693845_1376809653702387289_n

Idag har jeg fødselsdaaaaag og det skal hele verden vide hehe. Jeg har faktisk ikke nogen planer idag! Har jo holdt fødselsdag i lørdags, så det bliver nok ligesom en almindelig hverdag. Jeg havde snakket lidt med min kæreste om at jeg rigtig gerne ville i Tivoli med ham og Victor, men det blev droppet. Så har ingen planer, bare hygge med dem.

Tænk at der er gået et helt år siden sidst, det er så vildt så hurtigt tiden flyver afsted. Men den flyver så endnu hurtigere når man får børn, bare vent og se til jer som ikke har fået det endnu haha.

Jeg bliver 26 år idag, ork ja, ingen alder plejer de fleste at sige til mig. Det kan godt være at jeg er én af de eneste i verden som ikke har noget imod at blive ældre, men forstår ikke hvorfor folk ikke kan lide det? Jeg tænker at, når folk har et problem med at blive ældre må det vel være fordi deres liv ikke er gået som de havde håbet på? Ikke at jeg ligefrem GLÆDER mig til at blive et år ældre, men jeg har i hvert fald ikke noget imod det. Det er nok også fordi at de fleste i min vennekreds er ældre end mig, så er lidt vant til at være ‘den mindste’.

En ting har jeg i hvert fald fundet ud af! Og det er at jeg vil lave det som gør mig glad. Man lever kun én gang og du har kun ét liv til at få det ud af det du gerne vil. Så simpelt er det faktisk – selvom de fleste nok syntes at det er nemmere sagt end gjort. Jeg har ikke tænkt mig at gøre hvad normen siger. Jeg vil gøre det jeg synes er bedst for mig og min familie! Det er vigtigt for mig at jeg kan gøre min søn glad og jeg ved at han lever et sund liv fordi jeg er glad. Disse tanker er kommet efter min fars død, der gik ligesom noget op for mig. Livet er for kort til sureminer og nej-hatten. Sæt pris på det du har, for du ved ikke hvornår det bliver taget fra dig.

Ønsker jer alle den dejlig dag, xoxo <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

14 kommentarer

  • Pernille

    Tror helt klart det har noget at gøre med at du er den yngste i din vennekreds. Jeg havde fødselsdag i går og blev også 26, og jeg har altid været den ældste og har følt mig gammel siden jeg blev 20 eller sådan noget 🙂 Hehe.
    Men tillykke med fødselsdagen! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Stort tillykke med fødselsdagen 😀 håber du får en dejlig dag. Og selvom dagens planer er blevet droppet, så er der da ikke noget bedre, end at hygge med sin egen lille familie <3 (især i den her kolde vintertid) 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Tillykke med fødselsdagen – håber du bliver godt forkælet og får en dejlig dag fyldt med gode minder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke med din fødselsdag. Jeg håber, at du får en rigtig god dag med din kæreste og din søn, selvom I ingen planer har.

    Tak for en ærlig, god og inspirerende blog.

    Kærlig hilsen
    Sofie Zinck

    http://sofiezinck.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen smukke . Håber du har har en dejlig dag med din kæreste og søn 🙂
    Hurra hurra hurra !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Stort tillykke med fødselsdagen Line Sofie, håber du bliver forkælet alt det du fortjener af din kæreste og søn. PS: hvis du har tid og lyst, må du meget gerne fortælle om den del af dit liv, hvor du og din kæreste beslutter I vil forsøge at blive gravide og om din graviditet (hvis du altså har lyst til at dele det herinde og ikke allerede har skrevet om det). Min kæreste og jeg er selv ved at starte ligeså stille op – og vil gerne høre andres historier, erfaringer og gode råd 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sara

    Stort tillykke med fødselsdagen og håber du får en fantastisk dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde-fucking-syge!!!