Paradise Hotel - AFSTEMNING!

Victor i trodsalderen!!!

10636329_10152581516008845_5627555461788448253_n

(Dette billede blev taget af ham i sommers (men passer perfekt til mit indlæg) og ja – det var tydeligvis ikke den rigtige farve jeg havde valgt haha! Så vi kom hjem med en lyseblå i stedet for)

Har en søn på 1 år som jeg allerede føler er 15 år med den attitude han har. Der er ikke noget som mor og far kan gøre der er godt nok, andet end hvis det går lige efter hans hovede. Det er lidt sjovt at se hvor stædig han er blevet – og åh boy, sikke en personlighed hehe.

Det ser sådan her ud:

 • Jeg vil rode i min mors taske og lege med hendes parfume (nej Victor!)
 • Jeg vil op til dig, (20 sek efter) jeg vil ned igen, har fortrudt og vil op igen og sådan kan vi blive ved.
 • “Jeg kan slet ikke være i min krop mor og jeg har et forfærdeligt liv” attitude.
 • Hvis du tager det her fra mig så begynder jeg at skrige mine lunger ud.
 • De her strømper irriterer mig sindssygt, så jeg tager dem af hele tiden og jeg bliver skide sur på jer hvis i putter dem på mig igen.
 • Jeg kaster denne her banan på gulvet, fordi jeg nemlig er en badass.
 • Mor og far bestemmer ikke over mig!
 • Hvis jeg ikke får min vilje lægger jeg mig bare midt på gulvet i Netto og skriger.
 • Jeg vil ikke have en ren ble på!
 • Jeg kaster min sut væk i et raserianfald, men fortryder lige bagefter at jeg har gjort det og vil have at DU skal hente den til mig. Det du bare ikke ved er at jeg har tænkt mig at gøre det samme igen lige om lidt.

 

Jeg vil på ingen måde opdrage mit barn til at tro at det er okay at skabe sig for at få sin vilje – og det har vi heller ikke gjort! Men hold nu op hvor er det hårdt i de her perioder hvor han opfører sig sådan. Har i nogle gode fifs til sådan en tyran som ham? hehe <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

 • Louise

  Hehe lyder fuldstændig ligesom min datter Alberte, vi kæmper også en kamp flere fange om dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Åhh ja – der er vi også og har været der i 8 mdr. Der er gode dage, hvor han opfører sig nogenlunde pænt og der er dårlige dage, hvor han bare er en paine in the ass. Når han kaster noget på gulvet og ikke vil samle det op, så får han en time out på værelset – ikke så lang tid, men nok til at han forstår det. Så prøver vi igen og hvis det er det samme, så får han en ny time out, indtil han samler det op. Når han så har samlet det op, så roser vi ham naturligvis og så er vi gode venner igen. Hvad angår det med ble skift, så er vi begyndt med at lade ham få en bog eller to med og så hjælper det som regel. Han laver det vi kalder for “kamikaze” angreb, hvor han nærmest kaster sig ud af vores arme, når vi siger han skal skiftes. Derfor bøgerne 🙂

  Det er noget som trækker tænder ud og man bliver dybt frustreret. Men man kan ikke andet end at sætte grænser, f.eks. ved at give dem nogle få sekunders time out og ved at anerkende deres følelser; at de er vrede eller frustrerede. Vi skal jo huske på som forældre, at de jo ikke har noget sprog og ikke kan fortælle os, hvad det er de vil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Hov hele beskeden blev slettet.

   Men grinte så meget af dit indlæg

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Kan kende min egen søn på 1år i alle punkterne 😀
   Mit bedste råd til dig er MASSER af tålmodighed 😉 Tak for en fantastisk sjov og inspirerende blog
   Venlig hilsen en trofast læser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hehe det tror jeg gerne på 😀
   Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise Hotel - AFSTEMNING!