Vidste du det??

Wuhuu holder fødselsdag idag!

10423363_10152585135628845_690527984832386799_n

Idag skal vi holde min fødselsdag og jeg glæææææder mig som et lille barn til mine gæster kommer <3 Har inviteret familien til kl13 og med en lille fyr som Victor kan man godt hurtigt stresse. Har derfor i år sagt til mig selv at jeg ikker gider bage boller eller lave lagkage. Mine gæster bliver simpelthen inviteret på en masse slik, små kager, muffins, kaffe, chokoladekage, sodavand mm. Man kan vel godt sige at det bliver en slags børnefødselsdag haha. Men jeg er ligeglad, så længe jeg ved at der er masser af det!

Jeg elsker at holde fødselsdag! Jeg syntes at det er så hyggeligt – men nok mest fordi man har en anledning til at få samlet familien. Elsker stemningen når vi er samlet og der er sgu ikke noget bedre end familie hygge (efter mit hovede haha, min kæreste er nok ikke enig).

Psssst…! HUSK AT JEG HAR FØDSELSDAG ONSDAG DEN 10 DEC. <3 Så jeg forventer stærkt at I, mine kære læsere, ønsker mig stort tillykke når dagen kommer hehe.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

1 kommentar

  • sophia

    Line, you are a sinner, you need Jesus. I will pray for you!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste du det??