Goodiebag Giveaway

Hvorfor hedder din søn Victor?

Fotografi den 06-01-15 kl. 21.04

Fik et spørgsmål fra en af mine læsere forleden med om jeg ikke kunne tænke mig at fortælle jer hvorfor vores søn har fået navnet Victor. Det kunne jeg da godt tænkte jeg!

Victor var egentlig slet ikke det navn han rigtigt skulle hedde. Vores første navn var faktisk Malthe! Vi syntes begge to at navnet var mega sødt og jeg kunne lige forestille mig den lækreste lille dreng løbe rundt mens jeg kaldte på ham.

MEN!!! Sådan skulle det ikke være. For af en eller anden grund begyndte min kæreste at tænke på Mathilde kakao når han tænkte på navnet Malthe haha. Det kunne han ikke overskue, så navnet blev desværre droppet. Vi gik i noget tid hvor vi ikke kunne blive enige om hvad han skulle hedde og det begyndte tilsidst at irriterer mig helt vildt faktisk, for syntes at min kæreste var mega kræsen med alle de navne jeg nævnte for ham. Da jeg spurgte ham om hvad han syntes om Victor var han heller ikke synderligt begejstret i starten. Men så slog jeg betydningen af navnet op og da jeg fortalte ham hvad Victor stod for blev han vild med ideen og navnet.

Nu er jeg faktisk også rigtig glad for at vi valgte navnet Victor end Malthe til ham. Det passer perfekt til ham og hans glade lille væsen <3

Tilgengæld ved vi 100% hvad vores pige skal hedde, hvis vi er så heldig at få sådan en på et tidspunkt. Hun skal hedde Sofie efter mig <3 Det er jeg nu ret så vild med, det er en sød tanke syntes jeg og så var det endda min kæreste der foreslog det.

Navnet Victor kommer sandsynligvis fra det latinske ord “victorius” som betyder ‘sejr’. På Engelsk betyder “Victor” “Sejrherre”.

“History is written by the victors”

– Winston Churchill

Oversat:

“Historie er skrevet af sejrherrerne”

Fotografi den 06-01-15 kl. 21.00 #3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Right away I am going away to do my breakfast, when having
    my breakfast coming over again to read further news.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebag Giveaway