Nye negle!

Jeg er ved at gå ud af mit gode skind!!!

10344765_10152704299398845_1460067502827666525_n

Denne periode Victor er i lige nu kan jeg virkelig mærke at det er hårdt at være mor og at man nogle gange ville ønske at man kunne stikke halen mellem benene og løbe.

Hvis man selv er forælder og hvis jeg nævner ‘tigerspring’, ja så ved i nok godt hvad jeg taler om. Det er klokkeklart at Victor er i et spring lige nu og fuck hvor er det bare hårdt. Vi har ikke rigtigt problemer med ham om dagen, udover at han bare et hængetræ uden lige! Han vil op i armene konstant og man kan ikke gå ind i et andet rum før ham kommer løbende og hiver en i buksebenene. Det er ikke det sjoveste, men slet heller ikke det værste.

Det værste er når han vågner en 2-3 gange om natten og græder sit hjerte ud!! Det er gråd hvor han hyperventilerer og han kan slet ikke stoppe. Nogle gange har det været så voldsomt at selvom man sidder med ham på skødet og synger sange og vugger ham er det ikke nok. Dét er virkelig noget af det mest frustrerende der findes. Jeg har heldigvis en rigtig lang lunte før jeg ‘giver op’ og heldigvis er vi to om at håndtere ham, det gør det hele lidt nemmere! Kan slet ikke forestille mig hvordan det må være at være alene når han er sådan over en længere periode.

Det har ca varet sådan i en uges tid nu. Det der faktisk gør mig lidt ked af det i forhold til hans gråd er, at han nogle gange når man lægger en hånd på hans bryst for at berolige ham skubber den væk! Det er ikke en særlig rar følelse at føle sig afvist af sit eget barn, som man bare elsker ubetinget og kun vil have skal være glad. Jeg prøver at kysse ham, grine med ham og lege med ham så meget jeg kan hver dag, i håb om at han kan komme i tanke om det når han er ked af det. I øjeblikket syntes jeg bare at det er rigtig hårdt at være mor! Nok fordi jeg oftes føler mig mega magtesløs i disse situationer! Det er jo heller ikke kun det at være mor der er hårdt, der er samtidig også et forhold man skal pleje – og det kan altså godt være rigtig svært når begge parter er trætte pga en grædende baby. Så nemt er det bestemt ikke! Jeg syntes nu at jeg er blevet rigtig god til at huske mig selv på hvor heldig jeg er og så bliver det hele pludselig nemmere og jeg har lettere ved at takle de svære situationer der kommer i hverdagen.

10918996_10152704299373845_1076576689488998443_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

7 kommentarer

  • Sarah Bruun-Jensen

    Kan det være mareridt?
    Det lyder ikke rart på nogen måder! Så slemt er det dog ikke for os.
    Philip er 9 måneder og jeg prøver stadig at få ham til at sove igennem. Han vågner flere gange i løbet af natten og vil have sutten :-/ Jeg er træt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det tror jeg også at det har været nogle af gangene – bestemt!
      Men tvivler på at det er det som han har hver aften/nat 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej L.s

    Først tak for en super blog 🙂
    Jeg har en søn på samme alder som din og vi gennemgår også spring lige nu. De ligner hinanden med reaktionerne, og det er vildt hårdt !!!
    Jeg blev anbefalet et helseprodukt : Camolilla comp (dråber)
    Jeg giver ham 5 dråber i lidt vand inden han kommer i seng. De beroligere ved mareridt, tænder, stress.
    Min søn er siden det begyndt at sove meget bedre og hvis han vågner er det knap så slemme anfald af gråd.
    Måske det ku hjælpe på jer også ?
    Kh Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hej Louise 🙂
      Tak, dejligt du gider læse med 🙂
      Ej de dråber må jeg da prøve!! Er villig til at prøve hvad som helst haha, i håb om at han er mindre urolig om natten..
      tak for tippet!
      Kram

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

    Hej Line

    Jeg ved præcis hvad du snakker om! Jeg er selv mor(alene mor) til en søn på 14mdr og det med tigerspring er det værste, specielt om natten.

    Min søn har lige haft en periode på ca halvanden mdr med gråd hver nat. Jeg anskaffede mig en sansegynge (fa IKEA) og den har helt klart været min storer redning, når min søn har taget et tigerspring. Jeg lagde en dyne og hans pude og så blev han gynget, i mens jeg sang, han blev et rolig og sov, til jeg kunne bærer ham i seng igen.
    Det er værd at prøve, når man ikke har energi og føler man har prøvet alt.
    Håber snart i får jeres søvn.
    Hilsen
    Insta – gull_maj

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hej Liv 🙂
      Tænkte nok jeg ikke var den eneste med det her problem, det er netop også derfor jeg skriver om det – i håb om at få et lille fif med på vejen.
      Vi har ikke rigtigt plads til en sansegynge i vores hjem, så må nok ty til andre metoder 🙂
      Men i hvert fald tak for tippet!
      Kram

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Vores Mathilde fra September 13 har lige haft 2 måneder med det der :O Jeg fik rådet at en time før sengetid, skulle man kramme, nusse og give dem enormt kærligt omsorg. Fik derudover et råd om at spille musik i rummet når hun blev puttet. Så Enya på ipadden på repeat satte jeg på…De sidste 3 nætter har hun bare boblet.. Juhuuuuuu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye negle!