Sliders, et møde med Topgunn og ....

Måske en lidt atypisk gave at købe!

10928982_10152732999628845_4094133411973689274_n

Denne gave jeg har købt til Victor er måske lidt atypisk, hehe. Det er i hvert ikke en gave man tænker en dreng på 1 år vil elske – men jeg er nu slet ikke i tvivl. Det er måske nok mere folk som ikke har børn, der vil tænke at det er en mærkelig gave at købe til dit barn.

Victor er fortiden helt besat af vores støvsuger derhjemme. Han kan slet ikke få nok af den og elsker at hjælpe os når vi bruger den. Førhen var han vildt bange for den og turde ikke at drømme om at røre den. Men en dag gjorde jeg mig meget umage for at vise ham at den ikke er farlig og nu må vi slet ikke pakke den væk. Han bliver virkelig sur på os og græder når vi stiller den ind i skabet fordi han vil lege med den.

Når den så er pakket væk, render han nu rundt med en lang stang og leger støvsuger med den. Det syntes jeg er mega sødt, men syntes nu også at det var lidt synd for ham.

Så ja, jeg har købt en STØVSUGER til ham haha! Jeg ved han vil blive rigtig glad for den og 100% vil lege med den hele tiden. Spørgsmålet er så bare om jeg kommer till at fortryde jeg har købt den haha. Håber ikke at vores underboer bliver trætte af os!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

 • elisabeth

  Line Sofie, hvordan fanden gør han ? Han er SIMPELTHEN så charmerende, at jeg nok havde kidnappet ham, hvis ikke det var fordi det jo selvfølgelig ville gøre ham mega ked af det 🙂 I må passe godt på ham, for er nok ikke den eneste, der har det sådan, hehe. Og kan levende forestille mig ham knuse alle pigernes hjerter når den tid kommer, så du må lige fortsætte den gode opdragelse af ham 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Sådan en har min nevø på 2 år også, og min kusine på 3 år! Det er et hit, selvom de fleste synes det er en underlig gave 🙂 ps jeg nyder stadig at følge med på din blog, og det er SÅ fair at du ikke altid har tid eller overskud, bare du får det godt/bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ahmed

  60472491

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sliders, et møde med Topgunn og ....