Nyt år, ny start og nyt job

Lidt om min fredag aften og dagen idag!

10959432_10152748954138845_377057355029355837_n

Igår var min kæreste og jeg ude at spise med 3 andre vennepar. Det var sååå hyggeligt og lige hvad vi havde brug for. Vi var på en Tapas bar der hedder Bar Moritz som ligger inde på i byen på Sankt Peders Strædet. Min kæreste og jeg havde aldrig været der før, så vi var ret spændte på at se hvad de havde af lækkerier. Og man skal da lige love for at det var lækkert!! Vi fik sindssyg mange lækre retter fra kl20-23. Vi havde lavet en aftale med tjeneren om at han bare skulle sammensætte en menu til os, så maden bare kom uden at vi skulle sidde og tænke på hvad vi ville have.

Jeg er faktisk lidt kræsen, som irriterer mig helt vildt. Hvorimod min kæreste bare kan spise og LIDE alt!! Men igår havde jeg ja-hatten hver gang der blev serveret retter. Jeg plejer at trække mig så snart det er noget med fisk, men jeg spiste 3 forskellige slags fisk – SOM JEG GODT KUNNE LIDE. Jeg blev helt stolt af mig selv hehe. For der er virkeligt ikke noget værre end at være den kræsne i et selskab.

Victor er hjemme hos sin farmor og farfar hvor han har været siden igår. Han elsker dem så meget og han har det bedste forhold til dem. Victor og hans farmor ser hinanden hver dag fordi hun kører ham og min kæreste i vuggestue om morgenen, så de har et helt specielt forhold og det er så dejligt at se. Vi skal mødes hjemme hos mine svigerforældre idag kl14, fordi min kærestes farmor døde desværre sidste fredag, så vi skal til begravelse kl15 <3 Jeg er godt nok lidt spændt på at skulle tage til begravelse med Victor, det har han jo aldrig prøvet før. Men hvis det går galt må jeg bare gå ud med ham. Efter begravelsen tager vi bare hjem og så skal den ellers bare stå på hygge resten af dagen og aften med mændene i mit liv.

Ønsker jer alle en dejlig lørdag <3

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år, ny start og nyt job