Om at blogge!

Nyt år, ny start og nyt job

Hvad mere kan man ønske sig??

Jeg føler selv at jeg er herre heldig, eller det ved jeg at jeg er! Desværre er det rigtig svært at få job i dagens Danmark, specielt hvis du ikke har noget særligt på dit CV eller har haft nogle gode jobs. Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert, derfor har jeg også et meget alsidigt CV.

Efter min barsel skulle jeg tilbage til jobbet i H&M. Jeg glædede mig vildt meget til at komme igang igen, men jeg havde samtidig også en lille snært af frygt fordi jeg jo udemærket godt vidste hvordan arbejdstiderne ville være. Da jeg så kom tilbage i H&M kunne jeg godt mærke at det var svært for mig og min lille familie at jeg havde den arbejdstid. Nogle dage om ugen skulle jeg lukke butikken, det betød at jeg først kom hjem da Victor var blevet lagt i seng – og DET var meget svært for mig. Kunne slet ikke klare at jeg kun så min søn om morgenen og så først dagen efter igen! Oven i det skulle jeg også arbejde hver anden lørdag. Det syntes jeg heller ikke var fedt, for i weekenderne ville jeg jo gerne lave noget med min kæreste og søn, i stedet for at arbejde hvor alle andre havde fri.

Så nu er jeg stoppet i H&M og er simpelthen så heldig at jeg har fået job i et inkasso firma der hedder HornskovVindberg. Her sidder jeg som juridisk konsulent og snakker med både klienter og skyldnere. Det er et rigtig spændende arbejde og der er ikke én dag som er ens. Jeg har arbejdet med inkasso før, det er bare for rigtig rigtig mange år siden. Men i mit tilfælde gav det mig pote alligevel, trods det var mange år siden!

Mine nye kollegaer er de fedeste at arbejde sammen med. Det er allesammen unge og friske mennesker, der bare er så glade og positive. Selvom det stadigvæk er helt nyt for mig føler jeg at jeg har arbejdet der i 100 år fordi de har taget så godt imod mig og bare er så skide søde. Endnu et plus ved arbejdet er at jeg har fri hver weekend!!! Det er så optur!! Kan virkelig ikke huske hvornår jeg sidst havde et arbejde hvor jeg ikke skulle arbejde i weekenden.

 

994472_10152734924003845_5252608270892316230_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

4 kommentarer

  • Susan Byrgesen

    Kære Line, tillykke med dit nye job. Dejligt du er tilbage i inkasso-branchen, så er dine år hos Intrum, været gode og ikke spildt. Held og lykke. Knus Susan

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sophie

    Altid dejligt at høre når det går folk godt ! 🙂 tillykke med det

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at blogge!