Weekenden med stort W!!

Veninder i over 10 år!!!

Igår efter arbejdet mødtes jeg med en af mine bedste veninder til sushi. Vi ses ikke så tit mere nu hvor jeg har fået barn og hun er startet på uddannelse. Så det er lige det der med at finde et hul i kalenderen. Men det lykkedes og det var så dejligt at se hende igen <3 Hun er en af de få veninder jeg har kendt i så mange år og forhåbentligt til vi dør. På trods af at vi ikke ser hinanden så tit kan det slet ikke mærkes når vi se endelig ses. Vi kan altid være os selv og slappe fuldstændigt af i hinandens selskab. Jeg har ikke tal på hvor mange gange hun er faldet i søvn i mit selskab (Håber ikke at det er fordi jeg er røv kedelig haha!!). Men jeg syntes nu bare at det er dejligt, fordi så ved jeg at hun er tryg i mit selskab.

Jeg har meget få tætte veninder, men det gør mig faktisk ikke noget. Jeg vil hellere nøjes med få tætte end at have mange som man ikke ved hvor man har. Det jeg også syntes der er rart ved at have få tætte veninder er, at man kender hinanden helt ind til knoglerne! Efter jeg er blevet mor kan jeg jo ikke som jeg vil mere. Det betyder mindre byture (ikke fordi det overhovedet gør mig noget!), mindre shopping, cafe ture osv. Ja hvis bare man var millioner! Men jeg vil sgu hellere være alt det foruden så længe Victor er kommet ind i mit liv. Så kan alt andet være fuldstændigt ligemeget! Det ved mine veninder heldigvis godt og det er dejligt at de også udviser forståelse overfor mit nyt liv <3 Der er trods alt ikke særlig mange i min vennekreds som har fået børn endnu.

Jeg håber at i også har ligeså fantastiske veninder som jeg!

395230_10150498432433845_1117423043_n

72292_454600098844_7327047_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden med stort W!!