Når tre bliver til to!

Anbefaling af sandaler til børn?

Hey mommies. Jeg har virkelig brug for jeres hjælp!

Vi skal jo rejse om en lille måneds tid og inden da vil jeg gerne have købt nogle gode sandaler til Victor. Hvilket jeg syntes er mega svært, da jeg ikke rigtigt aner hvad der er godt og dårligt. Jeg er bange for at købe nogle dyre sandaler til ham, som han så ikke kan holde ud at have på alligevel, pga de måske gnaver ham ved anklerne eller hvad ved jeg. Så derfor gad jeg rigtig godt at høre om jeres anbefalinger og hvad i syntes der er godt for  de små, efter jeres erfaringer.

På forhånd mange taaaak <3

growingfeetdreng-590x786

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

13 kommentarer

 • Sarah

  Jeg vil anbefale Ecco. De er lækre i kvaliteten og lette, så de ikke er alt for tunge for en lille fod. Derudover holder de også til rigtig meget. Jeg har en meget aktiv pige – hun er lige blevet 3 år – og vi har haft Ecco til hende de sidste 2 somre og det har næsten ikke været at se, at skandalerne er brugt dagligt både i dagpleje og hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise T

  Det kommer jo lidt an på hans fod. Herhjemme har jeg en dreng på 2.5 som har en mellem størrelse fod med lidt høj vrist. Jeg synes disse mærker er gode:
  Primigi, superfit, Ecco. Bisgaard er også fine men til lidt smalle fødder og Bundgaard og Angulus er til brede fødder og det duer ikke herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det kan anbefales at købe i denne butik på frederiksberg 🙂 De er gode til at vejlede og har nogle fine sko.

  http://www.tjubangsko.dk/shop/frontpage.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej.
  Jeg vil klart anbefale dig at købe sandalerne i en butik, da der er ekstremt meget forskel på hvordan de er i str. Ligegyldigt hvilket mærke du vælger.
  Jeg vil klart anbefale til en bred fod: Angulus, en lukket sandal med god og høj hælkap når han ikke er ældre.
  Det samme til en ‘almindelig’ fod, men dog den smalle model fra Angulus til dette.
  Hvis han har en smal fod, vil jeg anbefale Bisgaard – de er super gode til smalle fødder og det samme i forhold lukket sandal og høj hælkap 🙂

  Angulus er desuden KÆMPE store i str i deres sandaler, så man vil typisk købe samme str som han har haft i vinterstøvler eller mindre.

  Hilsen hende der arbejder i en skobutik med børnesko :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lund

  Klart Ecco, Bundgaard eller angulus alt i skind. Kommer også and på hvad størrelse lillemanden bruger. For de må ikke være alt for stive.

  Men du har jo selv haft med sko så det burde du jo vide

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Line Sofie.

  Min søns første sandaler var fra Naturino. De støtter rigtig godt, især omkring hælen. De er godt nok lidt pebrede – men det er gode sko og sandler jo.

  Vi købte dem i en børneskobutik i Vanløse der hedder Rend & Hop i Vanløse. Helt fantastisk service. Vi har købt alle mine søns sko der.

  Her kan du se sandalerne: http://m.stylepit.dk/naturino-bla-falcotto-163-velcro-258368-20

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Line
  Synes helt klart du skal tage ud i en butik med et bredt skoudvalg. Få dem til at vise jer/prøve på så du kan se forskel på hvordan sandalerne sidder. Børn har meget forskellige fødder og lige så forskellige er sandalerne også.
  Sidste år købte jeg et par Primigi over nettet (min søster havde altid været glad for dem til hendes børn), men de passede slet ikke til Livas fod. Så vi tog ind i Skoringen, hvor vi prøvede næsten alle sandaler og det endte med, at det faktisk kun var Bundgaards sandaler hun kunne passe og der kunne sidde på hendes fod.
  Det var vildt at se hvor meget det egentlig betød og hvor forskelligt de kan sidde.
  Så ud og prøv sandaler

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tre bliver til to!