Luksus barn!

Jubiii, påskeferie!!!

Det er altid dejligt at have fri et par dage og specielt fordi jeg i påskeferien skal være sammen med nogle mennesker som jeg elsker rigtig højt!

Jeg skal se min egen familie, svigerfamilien og mine veninder – så ja, den er godt givet ud på alle fronter. Det eneste minus ved at jeg har så mange aftaler er, at jeg allerede kan se min påskeferie forsvinde. Kan dog kun trøste mig selv med at det er pga en masse dejlige mennesker. Jeg skal nok gøre mit bedste for at holde jer opdateret hver dag!

Idag starter jeg ud med at jeg skal hjælpe min lillesøster med at flytte. Hun har fået sin egen lejlighed, så det er sååå fedt for hende. Min mor kommer også fra Jylland idag for at hjælpe til. Senere tager vi allesammen hjem til min mormor og morfar og spiser aftensmad, tager Victor med fordi min kæreste skal hjem til en kammerat og hygge. Plus at så vil jeg gerne have at Victor skal se min mor nu hvor de sjældent ses pga hun bor så langt væk. Det bliver hyggeligt at være samlet igen!

Ønsker jer alle en dejlig Skærtorsdag.

10354892_10152861858808845_3330359487311464025_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus barn!