Tænker du over hvordan du taler til dit barn??

Når tre bliver til to!

Igen… Idag rejser min kæreste til Tallinn i Estland for at deltage i en kæmpe pokertunering!! Han rejser med tre kammerater, der alle har en passion for at spille poker, så jeg er sikker på at de nok skal få det sjovt. Håber bare ikke at min kæreste ryger ud tidligt, for så kommer han nok til at kede sig en hel del hehe. Han kommer heldigvis hjem mandag igen. Men satser nu på at han vinder hele lortet og kommer hjem med en masse mønter i lommen. Jeg ville da lyve hvis ikke jeg syntes at det ville være FANTASTISK!!

Victor og jeg har allerede lagt en masse planer for de kommende dage/weekend. Den står på familie, familie, familie og familie <3 Jeg glæder mig vildt meget til nogle dejlige dage med min søn! Idag skal vi hjem til svigerforældrene og spise aftensmad, da svigermor henter Victor fra vuggestuen idag og tager ham med hjem. Jeg har først fri kl 17 nemlig! Torsdag henter jeg Victor efter arbejdet og så skal vi ellers bare hygge alene – tror vi skal have pizza. Fredag har vi begge to fri fra arbejdet og vuggestuen, så efter hans middagslur tager vi hjem til min far & co på Amager, for at hygge og spise god mad. Det glæder jeg mig vildt meget til da Victor og min lillebror er mega sjove sammen.

Lørdag skal Victor og jeg hygge med min storesøster og hendes søn William. Jeg ved ikke lige hvad vi skal lave endnu, men vi skal i hvert fald nok få det hyggeligt. Sidst men ikke mindst, SØNDAG! Der skal Victor og jeg i Zoologiskhave med min side af familien. Det er en tradition vi har haft lige siden jeg kan huske. Desværre har vi ikke holdt det i to år i træk pga min mormor første blev syg med kræft (heldigvis vandt hun over den) og året efter blev min far (stedfar) syg med kræft. Men endelig kan vi holde traditionen uden at nogen er dødsyge <3 (7-9-13) 

1907522_10152923178608845_8765945970206539513_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • This game involves solid ideal in addition to precise research as
    each person begins having merely two cards as well as the left-over
    cards are distributed.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænker du over hvordan du taler til dit barn??