Sick as phuck!!

En meget ubehagelig oplevelse!!!

De sidste to nætter er Victor vågnet grædende op, helt ustyrlig faktisk. Han vil slet ikke over til mig, men kun være oppe hos sin far. Min kæreste har båret Victor ind i vores soveværelse hver gang, men han bliver ved med at græde helt ustyrligt. Det som så er vildt ubehageligt er, at når han er inde i vores soveværelse bliver han ved med at pege ud af døren og sig nej, nej, nej…… Mens han græder vel at mærke! Når vi så rejser os op for at se hvad han vil, ender vi hver gang inde på hans værelse ved hans seng?! Han peger på sengen og opfører sig som om at der står et spøgelse. Igår hev vi sengen ud fra væggen for at vise ham, at der ikke var noget. Da vi gik ud fra hans værelse græd han stadigvæk. Vi lagde os allesammen i vores seng igen, men denne gang begyndte han at pege hen i hjørnet af vores soveværelse mens han igen sagde nej, nej, nej. Vi kigger og vi kan selvfølgelig intet se! Min kæreste rejser sig op for at gå derhen, han viser Victor en af mine tasker fordi han peger hen mod mit tøj stativ. Jeg tænder min natlampe og hænger en trøje over så den ikke lyser for meget op. Herefter begynder det er hjælpe lidt, vi prøver at underholde ham ved at vise videoer af ham på min mobil osv. Men han kiggede stadigvæk hen i hjørnet et par gange.

Jeg syntes bare at det er overdrevet ubehageligt, for det er tydeligt at han kan se noget vi ikke kan, som gør ham helt vildt bange!! Bare det ikke er ligesom filmen ‘Den sjette sans’ hvor han kan se døde mennesker. Min kæreste sagde igår til Victor om det var morfar (min far) han kunne se. Men det havde jeg egentlig ikke lyst til at det skulle være, for det ville godt nok gøre mig ulykkelig hvis Victor græd fordi han kunne se ham. Jeg tror 100% på ånder osv. Og lige pt. er jeg faktisk lidt bange for, at vi har en ond ånd herhjemme som skræmmer Victor fra vid og sans. Altså han er helt utrøstelig og han hyperventilere så meget, at han ikke kan finde ud af at falde til ro igen.

Vi ved virkelig ikke hvad vi skal gøre???

Hvis det fortsætter sådan her den næste uge, så må vi jo tage nogle andre midler i brug. Så vil jeg 100% ringe efter en clairvoyant som kan komme og rense vores hjem!

11225744_10152950105218845_4863064538847738893_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

18 kommentarer

  • Christine

    Hej Line Sofie
    Tænkte på om Victor sover med lys tænkt om natten? Jeg har fået at vide at jeg også har haft nogle nætter da jeg var mindre der lignede dem du beskriver her, og der havde de købt sådan en natlampe som jeg kunne have tændt. Ved ikke om det ville være værd at prøve? 🙂 håber i hvert fald i finder en løsning, for hvor må det dog være ubehageligt at se ham så ulykkelig :-/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg har godt overvejet en natlampe til natten, men er ikke lige kommet længere. jeg er lidt bange for at det er en process han skal igennem, det med at lære at have et lys tændt? det kan jeg slet ikke overskue lige nu hehe 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Kære linesofie.
    Det hænger sådan sammen at gravide og børn har nemt ved at “mærke/føle” ånder.
    Børn har intet filter ligesom vi voksende har, og derfor er de mere åbne overfor ånder .
    Jeg ville nok kontakte en som kan rense vores hjem, inden for en uge.
    Det er længe at vente en uge, når han vågner og er så ulykkelig . Du skal selvfølgelig gøre det du føler for

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg kan ikke finde ud af om det er det alligevel.. For i nat har han sovet igennem og vi har aldrig problemer med at lægge ham til at sove.. Så lige nu er jeg bare mega forvirret?!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Amalie

    Det er rigtig tit at børn kan se ting vi ikke kan. Min kusines datter har tit? hvor de boede før, stået of vinket og sagt Hej og peger og spurgt ‘hvem det?’ Tit har hun ikke ville ud af døren og peget op og sagt nej osv.
    Min mor har fortalt jeg gjorde det samme som barn og har gået og talt med ‘noget’ og har kigget i luften som om nogen sagde noget til mig og jeg så har svaret.

    Så din søn ser sikkert noget, så kan det være I skal få en ud der kan få personen over på den rigtige side og rense jeres hjem ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det føltes som om at det var det, men nu bliver jeg i tvivl alligevel.. Så jeg må nok lige se tiden an 🙂
      I nat har han nenmlig sovet igennem..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg ville helt sikkert også kontakte en clairvoyant! Hvor er Victor heldig med, at du/I tror på den slags! Jeg synes det er så synd for de børn, der ser/fornemmer noget, men bliver overhørt, fordi mange voksne ikke tager det alvorligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg tror selv på ånder og jeg ved at børn ikke har det filter som vi har.. Men jeg ved nu ikke alligevel om det er det, for i nat har han sovet igennem og vi har aldrig problemer med at lægge ham til at sove.. Må lige se det hele lidt an 🙂 Det er måske også en combi med ørene..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise T

    Vi havde også en periode med sådanne oplevelser. Her græd min søn helt utrøsteligt og var nærmest helst stiv og virkede som om han ikle rigtig var vågen, selvom han havde øJnene åbne. og ikke vidste hvad han ville. Han ville hverken bæres, men heller ikke sættes ned, ville ikke ligge hos os. Men trak os ind mod hans eget værelse igen, og når vi så lagde ham i sengen, rullede han ofte om på siden og sov igen. Vi fik at vide ar det var alderen og noget som hed Night terrors og hænger sammen med udviklingen af hjernen. Men jeg tror så heller ikke rigtig på ånder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja jeg har godt tjekket det ud og det kunne sagtens tyde på at det er det som tricker ham.. I nat har vi heldigvis haft en god nat 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carolina

    Kaere Line Sofie,

    Jeg tror absolut ikke paa aander, spoegelser eller lign., men jeg har (maaske) en anden forklaring paa Victors opfoerelse.

    Mit eget barn paa 4 aar lider af det man kalder ‘Night Terror’ og det lyder meget som det I har oplevet med Victor. Det startede da han var ca. 2 aar. Jeg anede ikke var det var, foer jeg selv ’tilfaeldigt’ faldt over denne hjemmeside som mere eller mindre praecist beskrev mit eget barns reaktioner.

    Laes mere om det paa: nightterror.dk

    Vi har gjort flere tiltag for at faa afhjulpet vores barns Night Terror og det sker nu kun MEGET sjaeldent, men det har taget lidt tid…

    Al det bedste!

    Carolina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Læste godt om det på nettet og det kunne også sagtens tyde på at det er det han har..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Hej Line.. Vores søn på 5år har i to måneder lidt at det der hedder nigt tarro,virkelig ubehagelig oplevelse,hvor han os så pegede på ting som ik var der,han så vågen ud men var slet ik klar i hoved,Prøv at Google det!? Vi fandt til sidst en metode der hjælp,vi holdt bare om ham og fortælle vi var hos ham og (drømmen) var væk nu. Ang det med sygdom så tror mig at det hjælper når jeres søn for lagt dræn,vi havde os et sygt barn men efter han fik lagt drænet som 1,5år stoppede det.. Pøj Pøj med det hele!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg har googlet, men syntes ikke at jeg kunne finde nogle hjælpemidler? kunne kun finde noget hvor de fortæller om hvad ‘night terror’ er?
      I nat som han igennem, så er spændt på at se hvordan det kommer til at gå idag..
      Jeg glæder mig også til han får lagt dræn, håber det kommer til at hjælpe 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er velkommen til at kontakte os hvis i har brug for hjælp.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    – Vil sige jeg havde Pia Neves ude 🙂 min søn på to snakkede konstant om “pigen”. Og var skræmt. Nægtede a sove på eget værelse, nægtede at gå ovenpå. Jeg var selv bange til sidst. Og ds hun havde renset ud (hun gik direkte op til hans værelse uden jeg havde sagt noget), der sov han igen i egen seng 🙂 .. Uden ballade…. De kan se mere end os. Og er modtagelige.. Det er pengene værd!! Min søn har ikk nævnt “pigen” efter 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sick as phuck!!