Jeg er ret imponeret

Ja det gjorde jeg, men er jeg så en dårlig mor?

Okay, lidt af mig fik dårlig samvittighed da jeg gjorde det – men så alligevel ikke.

Jeg snakker om en lille tegning vi har fået hjem fra vuggestuen, som Victor har lavet. Den er af gul karton med røde streger streger på fra en farveblyant. Da jeg så den tænkte jeg ikke ‘neeeeeeeeej hvor er det bare en flot tegning’. For at være ærlig jeg tænkte mere at den var lidt kedelig. Og ja, det kan godt være at det lyder pisse ondt at sige om en lille dreng på halvandet, der har lavet en tegning til sin mor og far. Men helt helt ærligt ikke, vi får så mange tegninger med hjem fra vuggestuen fyldt med kruseduller og glimmer at det halve kunne være nok. Jeg gemmer de fleste tegninger og skitser han laver, men når jeg får sådan et stykke pap stukket i hånden, er jeg altså ikke synderligt begejstret.

Betyder det så at jeg er en dårlig mor? Er det bare mega ondt? Eller er det ok at man som forældre smider noget ud som børnene laver? Den går selvfølgelig ikke når han bliver ældre og mere bevidst om hvad han laver, men jeg mener nu at lige nu går det nok. Det er sikkert ikke engang fordi han at han havde lyst af sig selv til at lave en tegning, nok mere noget han har fået stukket i hånden.

Jeg ved godt at jeg lyder som en bitter kælling af en mor at være, men jeg ER virkelig glad for de tegninger som jeg får af ham. Bare ikke dem alle sammen, haha!

11224209_10152971373158845_1274500923550964317_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Sofie

  Det er helt i orden, det behøver du slet ikke og have dårlig samvittighed over! Fordi din mening om hans tegning ikke har været lige så positiv som nogle af de andre, så er der jo ingen tvivl om at du elsker din søn, utrolig højt! God dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ja er da helt okay du gør det.. Ellers ville dit hjem jo flyde med tegninger 🙂

  Min mor har gemt nogen af tegningerne i en mappe, som jeg har lavet op igennem årene, er lidt sjovt at se tilbage på dagen i dag… Men kun et udpluk, hvor man kan se en forandring 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det er sgu helt i orden!
  Hjemme hos min mor har der aldrig rigtig stået mig og min søsters “flotte” dekorationer fremme. Enten har min mor smidt dem ud, gemt nogle stykker i nogle skuffer eller også har vi selv haft dem på vores værelser og helt forståeligt jo.. Det meste er jo virkelig grimt hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ret imponeret