Anbefaling af sandaler til børn?

Jeg er ikke en nærig-røv, MEN…..

Jeg er på ingen måde en nærig-røv når det drejer sig om min søn og hans påklædning. Han går i alt fra WHEAT, H&M, Zara, Name it, Angulus osv osv. Dyrt som billigt! Men noget som jeg faktisk er blevet lidt forarget over er, at sandaler til børn skal være så DYRE!!!

Jeg tænker bare, det er fint nok at give 600/700 kr for et par sko/støvler – men at skulle op i samme prisklasse til et par sandaler er jo skandaløst! Jeg syntes at det er helt hul i hovedet. Der er brugt så lidt materiale i sandaler at det ingen mening giver. Er det bare mig som er forskruet eller har jeg et par mammas som deler samme holdning som mig? Nu er jeg godt nok stadigvæk end ud i at købe sandaler i lædere til 500 kr, hvilket jeg iøvrigt stadigvæk syntes er latterligt dyrt, men man vil som mor jo også gerne have at sit barn får det bedste på fødderne. For mig behøver det ikke at være Bundgaard, Angulus, Bisgaard eller what ever der sidder på hans fødder, bare de støtter godt, er god kvalitet og bløde i læderet.

Jeg endte med at købe disse sandaler til ham -> stylepit.dk

256040_1_3_559

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Anbefaling af sandaler til børn?