Farvet hår = 100% klar til ferie

Mallorca, here we come!

Jubiii, så er dagen hvor vi skal rejse ENDELIG kommet. Hold nu op hvor har jeg dog glædet til denne tur. I de sidste par uger har jeg virkelig været bange for at vi ikke kom afsted, da både Victor og jeg har været syge. Nok mest Victor og så skulle vi jo lige have hans operation overstået. Det var først i fredags at jeg følte jeg rigtigt kunne begynde at glæde mig, fordi Victor har fået det så godt igen og operationen var vellykket.

Så nu ser jeg/vi bare frem til en fantastisk ferie med en masse sol, god mad og en dejlig pool. Det er en ferie som min svigermor har betalt for os allesammen, da hun fylder 50 år. Hun tænkte at hun hellere ville invitere os på ferie end at holde en stor fest, så det klager vi bestemt ikke over. Vi syntes at det var en fremragende ide, haha. Åhh i kan tro at jeg glæder mig til at komme ned og få noget sol – jeg skal virkelig bare stege med hele kroppen smurt ind i olie!!! Jeg har tjekket vejrudsigten flere gange om dagen den sidste uges tid og vejrudsigten bliver bare bedre og bedre for hver dag der går <3

Jeg vil gøre mit bedste for at lave indlæg hver dag på ferien. Men hvis nogle dage glipper, så er det såmænd bare fordi jeg hygger mig med min familie <3

Hasta la vista baby!

11074102_10152979202358845_1647511145965011035_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvet hår = 100% klar til ferie