Mallorca, here we come!

Mallorca update: det som ikke måtte ske, skete!!

Hej med jer, endelig kan jeg give jer en lille update. Jeg har haft lidt problemer, men det skulle være fikset nu <3

I kan tro at vi nyder Alcudia i fylde drag og vejret er super lækkert. Igår var her godt nok lidt overskyet on and off, men stadigvæk dejlig varmt. Natten til mandag havde Victor selvfølgelig fået 39,1 i feber – just out luck! Da han vågnede havde han stadigvæk feber og den kom helt op på 39,9 I FEBER!! Vi tænkte det her er bare løgn. Han har været SÅ glad og frisk lige siden sin operation, at hans feber er kommet som et chok for os alle sammen. Heldigvis for os, skulle vi først flyve kl18! Så vi tog på akutmodtagelsen med ham, hvor vi kun ventede 40 min. Da vi kom ind til lægen kunne han ikke rigtig finde ud af hvad der skyldes hans høje feber, hav undersøgte ham i hovede og røv – og ører hehe. Alt så helt fint ud også drænene. Men fordi han lige var blevet opereret syntes han at Victor skulle på en antibiotikakur i 7 dage. Vi sagde ikke at vi skulle rejse for vi var bange for at få rejseforbud. Asap tog vi på apoteket og fik ham i behandling med det samme. Vi gav ham stikpille hver 6. Time samtidig, i håb om at han ville blive lidt mere frisk.

Rejsen gik helt fint, han var super eksemplarisk og ingen problemer i flyveren. Han sov selvfølgelig også meget pga feberen, men det var jo kun godt for os allesammen. Da vi ankom til hotellet var klokken 23 om aftenen, efter vi havde fået vores værelser tildelt kiggede vi lige lidt på poolen. Nøj hvor blev Victor elle vild, han blev ved med at råbe ‘naaaaan naaaaaan’ og vi måtte holde lidt fast på ham, for ellers ville han bare løbe ud i det haha.  Dagen efter (om tirsdagen) havde han ingen feber og var blevet sig selv igen. Så nu er alle raske og vi glæder os bare til at få en masse sol og glade dage her på Mallorca <3

Idag har min dejlige svigermor fødselsdag, hun bliver 50 år og samtidig har mine svigerforældre også 20 års bryllupsdag <3 så idag skal vi fejre dem hele dagen, det bliver så hyggeligt. Håber at i hygger jer derhjemme <3

 

image

 

image

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

 • Håber I får en rigtig dejlig ferie uden mere sygdom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Når du skriver det her på din blog, skal du være opmærksom på at din forsikring ikke dækker, skulle der ske dit barn noget på rejsen.
  En anden gang bør du altid oplyse din læge om eventuelle rejser, især når det er dit barn der er syg. I kan aldrig få et rejseforbud af en læge, men i kan få oplysninger, som kunne være vigtige for dit barns helbred.
  Tænk hvis det kunne volde problemer at i rejser?

  Og ja ja, der skete jo ingenting, men det kunne der have gjort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Vi kan netop få rejseforbud da det skete for min mormor engang! Nu havde Victor kun feber og jeg kender mit barn godt nok til at vide, om vi burde blive hjemme eller ej. Så uansvarlige forældre er vi trods alt heller ikke! Hvis det var alvorligt havde lægen nok også givet udtryk for det, men det gjorde han ikke. Jeg har selv styr på hvad jeg burde gøre og ikke gøre, men jeg er trods alt ikke den eneste med en beslutning!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Super, det styrer du jo heldigvis selv, men din forsikring dækker stadig ikke når du skriver det på din blog.

   Det er altid dejligt at kommentere på et indlæg og så modtage et angreb retur. God dag og god ferie.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mallorca, here we come!