Jeg har endelig fået min søn igen!!

Nu er jeg lidt mere ferie klar!

Jeg har været inde og besøge søde Julie som har sin egen biks, hvor hun laver Shellac negle, eyelash extensions, lash lift, permanent make up osv osv. Sidste år blev hun Danmarks mester i eyelash extensions – så ja, i kan vel gætte jer til hvor dygtig hun er!

Jeg har igennem de sidste mange måneder gået hos Julie hvor jeg både får lavet mine negle og vipper. Da der er gået lidt længere tid end sidst vi sås, har jeg måtte tage Shellac’en af og desværre knækkede mine negle – så skide irriterende. De var bare blevet så flotte mandelformet og lange. Nu er de desværre blevet korte igen , som i sindssyg korte. Kan slet ikke finde ud af at skrive sms’er hehe. Shellac’en holder 3-4 uger, så kan man have dem fyldt op eller taget af.

Nu da vi skal rejse på mandag ville jeg gerne have en lækker vild farve, næsten neon på mine negle. Det ser altid SÅ lækkert ud når man bliver solbrun <3

Tjek hendes instagram ud HER

Fang Julie på tlf: 61413003 – mail info@styledbyjulie.dk

Der kan også bookes tid via www.lalalounge.dk hvor i også kan finde priser osv.

10375027_10152963238778845_6753777861017510047_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har endelig fået min søn igen!!