Kære søde læsere, måske har i ret

Ørelægen som sendt fra himlen

Idag har vi været til ørelægen med Victor og det var jeg rigtig glad for kan jeg love jer! For vi har ikke lukket et øje i nat pga Victor har grædt og grædt og grædt af smerter. Hele dagen idag og op til vi skulle til ørelægen har han også grædt, så jeg har været meget spændt på hvad ørelægen kunne se.

Det han fandt ud af var, at det øre som var sprunget nu havde en fået en blære som var lidt gul. Det sagde han var tegn på begyndende mellemøresbetændelse!! Så det er klart at han render rundt og er ked af det konstant. Så nu er Victor startet på penicillin og skal tage det til onsdag. Ørelægen sagde at han godt kunne nå at blive “frisk” til sin operation på torsdag, så det er vi bare mega lettet over! Han skal iøvrigt have lagt dræn på begge ører. Nu ser vi bare fremad og håber at vi allesammen snart kan få en god nats søvn. Det kan godt være at det er reb indbildning, men jeg føler allerede at penicillinen har hjulpet hehe. Han er blevet mere glad nu og har ikke grædt efterfølgende. 

Lige nu er vi hjemme hos mine svigerforældre og Victor og hans farmor er taget en tur på legepladsen i dette fantastiske vejr. Med en tynd hue på, vel at mærke. Det bliver spændende at se om han kommer til at sove igennem i nat.

Positive tanker til jer fra en lidt mere lettet mor <3

  

6 kommentarer

 • åh, hvor dejligt at det nu går den rigtige vej for jer! Rigtig god bedring med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise T

  Pencilin er et vidunder middel, det virker nemlig drøn hurtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Line Sofie.
  Hvor er det dejligt for jer at i kom afsted til ørelægen. Jeg kan fortælle dig at pencilinen allerede hjælper den første dag. Jeg er selv 27 år og døjer stadig med mellemøresbetændelse og jeg var syg med det i sidste uge. Jeg begyndte selv at græde pga smerten, fordi at det gør så sindsygt ondt. Rigtig god ferie til jer, når i skal afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ja det er så skønt så hurtigt at penicillinen virker! 🙂
   Tak skal du have..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære søde læsere, måske har i ret